Igor Grożny Napisano 24 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 24 Wrzesień 2007 Czas zacząć nowy wątek. Tamte się długo otwierają.Na początek coś z archiwalnych wypadów: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Igor Grożny Napisano 24 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 24 Wrzesień 2007 To był piękny lutowy dzionek. He he he Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Igor Grożny Napisano 24 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 24 Wrzesień 2007 A to już z niedzielnego wypadu. Jak zwykle wrócił do ziemi jak to z takimi rzeczami bywa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Igor Grożny Napisano 24 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 24 Wrzesień 2007 A tu już inne ujecie. Mam prośbę może kumacie co to jest? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Igor Grożny Napisano 24 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 24 Wrzesień 2007 Tu można było znaleść trochę cienia w ten upalny dzień. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Igor Grożny Napisano 24 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 24 Wrzesień 2007 I nie tylko cień jak się okazało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Igor Grożny Napisano 24 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 24 Wrzesień 2007 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Igor Grożny Napisano 24 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 24 Wrzesień 2007 Szkoda że dziurawy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Igor Grożny Napisano 24 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 24 Wrzesień 2007 Trochę drobnicy. Jak oczyszczę fanty wrzucę fotki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krystian-szabla Napisano 24 Wrzesień 2007 Share Napisano 24 Wrzesień 2007 kurde ja do waszej nysy to sie wybieram jak sojka za morze ...ale jak juz sie wybiore to kilka dni u was zabawie :) i chyba mamy wspolnego znajomego artylerzyste :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Igor Grożny Napisano 25 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 25 Wrzesień 2007 Jeśli chodzi o Pedra to tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 26 Wrzesień 2007 Share Napisano 26 Wrzesień 2007 To z 3 fotki to granat dymny Nebeleihandgranate 42 : http://www.inert-ord.net/ger03a/gerhgr/nb42/index.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Igor Grożny Napisano 26 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 26 Wrzesień 2007 Dzięki bjar_1 za identyfikacje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krystian-szabla Napisano 26 Wrzesień 2007 Share Napisano 26 Wrzesień 2007 tak chodzi o Pedra :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
m701 Napisano 28 Wrzesień 2007 Share Napisano 28 Wrzesień 2007 Cześć wszystkim, jako miłośnik łuseczek dodam od siebie denko łuski myśliwskiej - C.STUSCH - NEISSE - Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
m701 Napisano 28 Wrzesień 2007 Share Napisano 28 Wrzesień 2007 Jeszcze dodam że znaleziona między Prudnikiem a Białą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopacz18 Napisano 28 Wrzesień 2007 Share Napisano 28 Wrzesień 2007 Ten granat dymny, to tylko dymił czy też wybuchał, bo może dało by się go zabrać do domu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Igor Grożny Napisano 29 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 29 Wrzesień 2007 Kopacz pytaj gdzie indziej nie zaśmiecaj mi wątku. - A wogóle to ku.. ktoś ty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grove3 Napisano 30 Wrzesień 2007 Share Napisano 30 Wrzesień 2007 Siema Igor Niestety ale byłem pierwszy w tym kibelku .Wy się chyba przestraszyliście tych koći na dole , albo kup , a to był taki fantonośny obszar że tylko ze świecą szukać takiego drugiego . Potwierdza się teoria że gdzie najbardziej śmierdzi jest najobficiej . Co wytargałeś jeszcze stamtąd ? Pewno pełno rubli .Mi jak zwykle baterie siadły w aparacie ale jakaś fotka się znajdzie . Nie obijaj się tylko kop tam bo ostatnio widziałem gdzieś na aukcji że jakiś dorobkiewicz z Opola handluje rzeczami z tego rejonu dosyć sporo miał tego . Z tą kloaką mogła się równać tylko ta z fortu nr 2 w Nysie , jeśli chodzi o bogactwo . \\Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grove3 Napisano 30 Wrzesień 2007 Share Napisano 30 Wrzesień 2007 Taką też mam .Jeszcze jedno .Wsiadaj jutro w auto i leć tam bo są jeszcze dwa pomieszczenia tylko że ich nie widać na pierwszy rzut oka .Poszukaj dobrze a znajdziesz . Ja nie zdążyłem tego obskoczyć miałem to zrobić za miesiąc . A po tym jak wstawiłeś te fotki to myślę że kilka osób już wie o co chodzi i na 100% ktoś się tam wbije . Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopacz18 Napisano 30 Wrzesień 2007 Share Napisano 30 Wrzesień 2007 sory Igor jeżeli cię uraziłem, w sumie sprawdzałem tylko jak to wszystko działa...no i teraz już wiem! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
haupttman Napisano 30 Wrzesień 2007 Share Napisano 30 Wrzesień 2007 Siema chłopaki!Widzę że coś tam jeszcze ciągniecie z tych latrynowych lochów! Co ja tam fantów naciAgłem, raz to trafiłem osiemdziesiąt pare blaszek jenieckich! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
haupttman Napisano 30 Wrzesień 2007 Share Napisano 30 Wrzesień 2007 Ale jak byłem tam jakieś 2 miechy do tyłu, to jakiś śmieszny strażnik mnie złapał w krzakach! Ale nic pogadałem z nim i spoko,byle tylko nie pakowac się autem za tablice które wiszą! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Igor Grożny Napisano 3 Październik 2007 Autor Share Napisano 3 Październik 2007 Cześć. Ciągniemy jak tylko mamy czas. Jednak zanim przejdę do sracza to prę zaległych fotek z piątku. Na początek monetka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Igor Grożny Napisano 3 Październik 2007 Autor Share Napisano 3 Październik 2007 No i całość z wypadu. Efekty mizerne, ale tu chodzi o przygodę i mile spędzony czas, a jak Bóg da to i skrytki pełne złota. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.