moron Napisano 24 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 24 Wrzesień 2007 mam fajnnaboj i ciekawi mnie ile on ma lat nie mam chwilowo aparatu ale moge naboj opisac ma 2,5cm wysokosci 1,5cm szerokosci bezołowiowy ma 3 kreski od dolu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moron Napisano 24 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 24 Wrzesień 2007 yy pomylka mam fajny naboj :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cplstahl Napisano 24 Wrzesień 2007 Share Napisano 24 Wrzesień 2007 bez zdjecia trudno coś powiedziec, ale możesz sam sprawdzić tutaj: http://www.aksamit.wz.cz/pages/tema3.htm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moron Napisano 25 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 25 Wrzesień 2007 czwarta tabelka od gory trzeci od rzędu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.