P11 Napisano 26 Wrzesień 2007 Share Napisano 26 Wrzesień 2007 Witam, myślę że poziom paranoi niektórych osobników sięgnął zenitu. Polecam Wszystkim zainteresowanym reportaż z inscenizacji Czerniakowa zrealizowanym przez TV Trwam. Wypowiedź jednego z widzów trafia w tej sytuacji w przysłowiową dziesiątkę. Film dostepny jest na YouTube.Szanowni Panowie Prezesi, ciekaw jestem w jakim trybie został wy...lony z z Waszego Stowarzyszenia ten nieszczęsnik? Bo o wyrzuceniu trudno tu mówić. Czy zwołane zostało zebranie Zarządu, czy odbyła się jakaś dyskusja i głosowanie( kto przeciw -nie widzę)? I czy nie macie tam czegoś na wzór Sądu Koleżeńskiego? Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 26 Wrzesień 2007 Share Napisano 26 Wrzesień 2007 Co do paranoi" i Czerniakowa" to ja chcę przypomnieć jakie wybuchły zamieszki w tamtym wątku, a poszło ylko" o budzący początkowo kontrowersje scenopis. Skończyło się kilkoma banami.....Każdy na swój sposób odbioru pewnych zdarzeń, co przecież nie oznacza że trzeba go równać z moherem", paranoikiem", etc.Współmierność/Niewspółmierność decyzji, która odnośnie bohatera to już inna sprawa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirkoni Napisano 28 Wrzesień 2007 Share Napisano 28 Wrzesień 2007 PanowiePoglądy, sympatie polityczne, fobie (jak co niektórzy z tego forum określili mój stosunek do sowietów) mam jakie mam. Nie ukrywam ich...Ale rekonstruktor w mundurze sowieckim i cała ta nagonka na ten temat to moim zdaniem icie piany" i doszukiwanie sie Bóg wie czego".....Nie widze w tym nic zdrożnego, nagannego, uwłaczającego...Zwyczajnie......taka forma reklamy....Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kondzik2 Napisano 28 Wrzesień 2007 Share Napisano 28 Wrzesień 2007 tez byłem na tym filmie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.