anton1984 Napisano 23 Wrzesień 2007 Autor Napisano 23 Wrzesień 2007 Witam wszystkich. Wybrałem się dzisiaj na krótką wycieczkę do zamku Czocha i spotkała mnie niezła niespodzianka, mimo że nie można było zwiedzać większości ciekawych miejsc to zostało stwożone muzeum z eksponatami z filmu B. Wołoszańskiego. Bardzo polecam.
Cronos Napisano 23 Wrzesień 2007 Napisano 23 Wrzesień 2007 Po części wygląda jak skansen ludowy ale ładne:)Masz więcej zdjęć ostatniej ekspozycji? z ta aparaturką
anton1984 Napisano 23 Wrzesień 2007 Autor Napisano 23 Wrzesień 2007 niestety muszę Cię zmartwić bo z aparatem biegała moja kobietka i nie napstrykała nic ciekawego, ale może jescze tam zaglądnę to nacykam więcej.
Bocian Napisano 23 Wrzesień 2007 Napisano 23 Wrzesień 2007 wrrrrrr.... zakaz robienia z forum galerii. Ta ekspozycja jest tam już od dawna, polecam zwiedzanie jak jest ciut ciemniej, radiostacja robi niezłe wrażenie.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.