Jhaken Napisano 17 Grudzień 2003 Autor Napisano 17 Grudzień 2003 Witajcie !potrzebuję zrekonstruować pas nośny do przedwojennej puszki od maski p-gaz - czy ktoś ma parametry - dł., szer., rodzaj materiału, jak był mocowany do puszki ? I jeszcze jedno - jaką farbą pomalować puszkę po odnowieniu i skąd ją wziąć ?Słyszałem, że ktoś szyje repliki chlebaków przedwojennych wiecie jaki to może być koszt ?PozdrawiamJarek H.
Gość Napisano 17 Grudzień 2003 Napisano 17 Grudzień 2003 Chyba taniej ci wyjdzie przerobić czeski chlebak na polski niż kupować kopie.Pozdrawiam
michał ł Napisano 17 Grudzień 2003 Napisano 17 Grudzień 2003 Fajna stronka, szkoda tylko że ma wirusy...
Gość Napisano 18 Grudzień 2003 Napisano 18 Grudzień 2003 Faktycznie ! Strona rozpowszechnia wyjątkowo złośliwy wirus. Coś ostatnio staje się to normą, iż pod strony podczepiane są wirusy..
bjar_1 Napisano 18 Grudzień 2003 Napisano 18 Grudzień 2003 Miałem tego wirusa kilka tygodni temu. Kopiuje pliki ,które zapychają pamięc. U mnie kopiowało do C:\WINDOWS\TEMP i C:\WINDOWS\TEMP_2. Wyrzucało mi te pliki i skanowało dysk gdzies przez 2 godziny :) ,zakażonych plików było z 20000!pzdrbjar_1
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.