to17071990 Napisano 13 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 13 Wrzesień 2007 Znalzłem taka kurtke w przystepnej cenie.Co o niej myslicie?http://allegro.pl/item244382437_feldbluse_m36_super_replika_w_super_cenie_r54.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 13 Wrzesień 2007 Share Napisano 13 Wrzesień 2007 Ładnie wykonana bluza M36 z HK, ale uwaga - z cieńszego niż STURM materiału.PozdrawiamHindus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ober_schutze Napisano 13 Wrzesień 2007 Share Napisano 13 Wrzesień 2007 Krój nie jest spaprany jak u wielu azjatów (niekóre w ogóle nie przypominaja niczego...) ale jak mówi przedmówca - sukno jest ciensze, a obecnie sturmy potaniały, pozostawiam pod rozwage:] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stadler Napisano 13 Wrzesień 2007 Share Napisano 13 Wrzesień 2007 Nie znam sie za bardzo na wczesnych mundurach Heer- czy górne kieszenie są dobre? Nie za duże? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Horst Napisano 13 Wrzesień 2007 Share Napisano 13 Wrzesień 2007 Jak najbardziej dobre. ALe ja wolałbym dopłacić stówę i kupic sturma... jest pewny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mario33 Napisano 13 Wrzesień 2007 Share Napisano 13 Wrzesień 2007 Podobno rozmiarówka Sturma jest lekko zaniżona? Tj. rozmiar 58 to tak naprawde 60... jak to jest ? Ktoś ma taki rozmiar ? możecie zmierzyć podstawowe wymiary ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 14 Wrzesień 2007 Share Napisano 14 Wrzesień 2007 Widziałem ostatnią produkcję STURM’a i powiem szczerze, że jestem nią rozczarowany – jakieś się takie te ich mundury workowate zrobiły – nie mają już tego „sznytu” co wcześniejsze :(PozdrawiamHindus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.