VanWorden Napisano 13 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 13 Wrzesień 2007 Pracownia archeologiczna ArcheoService.pl poszukuje pracowników od zaraz do pracy na stanowisku archeologicznym w pasie autostrady A-4 koło Zgorzelca. Prace będą prowadzone na osadzie kultury łużyckiej z okresu halsztackiego oraz na osadzie wielokulturowej z okresu późnego średniowiecza i czasów nowożytnych. Zapewniamy godziwe wynagrodzenie i miłą atmosferę. Mile widziane osoby zainteresowane archeologią i sprawnie posługujące się wykrywaczem metali. Doświadczenie archeologiczne nie jest wymagane. Po zakończeniu pracy oferujemy certyfikat potwierdzający udział w badaniach archeologicznych i nabyte doświadczenie terenowe. Posiadamy tanią bazę noclegową w okolicy wykopalisk. Zainteresowane osoby proszę o kontakt telefoniczny z kierownikiem badań: 0-509-92-33-44. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pokemon Napisano 13 Wrzesień 2007 Share Napisano 13 Wrzesień 2007 To prowokacja! Będą wyłapywać!...kurcze chuba mam manię prześladowczą...ale cóż,...żyjemy przecież w Pańśtwie gdzie mamy prawo a sprawiedliwość jest na pierwszym miejscu :)Oferta brzmi nieźle. Gdyby nie to, że jest sezon na zbiór winogrona... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sztukmistrz Napisano 14 Wrzesień 2007 Share Napisano 14 Wrzesień 2007 Piękne czasy nastały..ale wszystkie WKZty pewnie szlag trafia ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuba321 Napisano 14 Wrzesień 2007 Share Napisano 14 Wrzesień 2007 Ja bym się pisał, a jak! Tylko, że to nie moje tereny. Nawet GRATIS bym mógł w Weekendy poprzemiatać wykrywką, dla certyfikatu. VanWorden = jak będziesz miał coś dla woj. pomorskiego daj znać. Aż się łezka w oku kręci, że Pracownia dała takie ogłoszenie. BRAWO Panowie BRAWO! ...CirrusCX Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sztukmistrz Napisano 14 Wrzesień 2007 Share Napisano 14 Wrzesień 2007 Panowie,jak już ktoś tam pojedzie,niech zda RELACJĘ tu ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VanWorden Napisano 17 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 17 Wrzesień 2007 Cirrus - to bardzo możliwe.. Wysłałem Ci maila:)PozdrawiamVW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Domino(*) Napisano 17 Wrzesień 2007 Share Napisano 17 Wrzesień 2007 VanWorden jeśli będziesz miał jakieś propozycje dla okolic Szczecina to pisze się jak najbardziej.Właśnie zaczynam studia na kierunku Archeologia Pomorza, więc jak najbardziej by mnie to interesowało :)Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Domino(*) Napisano 17 Wrzesień 2007 Share Napisano 17 Wrzesień 2007 Może być również rejon zachodniopomorskiego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuba321 Napisano 17 Wrzesień 2007 Share Napisano 17 Wrzesień 2007 VanWorden - dziekuję pięknie. Zaraz się popytam, polecę moją skromną osobę. Zastanawiam się, czy aby czasami nie zrobić Magisterki uzupełniającej na wydziale Historii. Hmmm......CirrusCX Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
irisaz Napisano 19 Wrzesień 2007 Share Napisano 19 Wrzesień 2007 jestem zainteresowana tym ogłoszeniem. czy mogłabym dowiedzieć się więcej na temat wykopalisk? od kiedy, za ile mniej więcej itp. właśnie kończę piaty rok archeologii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.