Skocz do zawartości

Praca na wykopaliskach archeologicznych

VanWorden

Rekomendowane odpowiedzi

Pracownia archeologiczna ArcheoService.pl poszukuje pracowników od zaraz do pracy na stanowisku archeologicznym w pasie autostrady A-4 koło Zgorzelca. Prace będą prowadzone na osadzie kultury łużyckiej z okresu halsztackiego oraz na osadzie wielokulturowej z okresu późnego średniowiecza i czasów nowożytnych. Zapewniamy godziwe wynagrodzenie i miłą atmosferę. Mile widziane osoby zainteresowane archeologią i sprawnie posługujące się wykrywaczem metali. Doświadczenie archeologiczne nie jest wymagane. Po zakończeniu pracy oferujemy certyfikat potwierdzający udział w badaniach archeologicznych i nabyte doświadczenie terenowe. Posiadamy tanią bazę noclegową w okolicy wykopalisk. Zainteresowane osoby proszę o kontakt telefoniczny z kierownikiem badań: 0-509-92-33-44.

To prowokacja! Będą wyłapywać!...kurcze chuba mam manię prześladowczą...ale cóż,...żyjemy przecież w Pańśtwie gdzie mamy prawo a sprawiedliwość jest na pierwszym miejscu :)
Oferta brzmi nieźle. Gdyby nie to, że jest sezon na zbiór winogrona...

Ja bym się pisał, a jak! Tylko, że to nie moje tereny. Nawet GRATIS bym mógł w Weekendy poprzemiatać wykrywką, dla certyfikatu. VanWorden = jak będziesz miał coś dla woj. pomorskiego daj znać. Aż się łezka w oku kręci, że Pracownia dała takie ogłoszenie. BRAWO Panowie BRAWO!
.
.
.
CirrusCX

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie