tomekk Napisano 10 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 10 Wrzesień 2007 Witam!Zakupiłem hełm polski wz 31 , na reko i nie wiem jaki fasunek będzie do niego pasowac proszę o jakieś podpowiedzi.Pozdrawiamtomekk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ober_schutze Napisano 10 Wrzesień 2007 Share Napisano 10 Wrzesień 2007 najlepsza bedzie kopia fasunku od wz 31 :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomekk Napisano 10 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 10 Wrzesień 2007 Szukałem takowych na allegro ale nie mogłem znaleźć, macie jakies linki do takich fasunków???pozdrO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KBP Napisano 11 Wrzesień 2007 Share Napisano 11 Wrzesień 2007 takie fausnki robi chyba Paweł S. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
losiu2 Napisano 11 Wrzesień 2007 Share Napisano 11 Wrzesień 2007 Allegro nie jest jedynym źródłem :-)Daj kaletnikowi wzór lub rysunek i dokładnie powiedz z jakiej to ma być skóry i będzie OK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
meleskul Napisano 11 Wrzesień 2007 Share Napisano 11 Wrzesień 2007 Jak zwykle, przy pytaniu o konkrety, zalew budujących odpowiedzi i pożytecznych rad.Kolega tomekk stwierdza, że nie wie, jaki ma być fasunek, jak zatem ma powiedzieć kaletnikowi, jakiej grubości skóra itp.? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
meleskul Napisano 11 Wrzesień 2007 Share Napisano 11 Wrzesień 2007 Tu jeszcze podpinka, w dwóch wersjach.Powyższy rysunek fasunku: fasunek składa się z trzech takich brytów o dwóch językach. Jeden opiera się o czoło, dwa po bokach ku tyłowi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomekk Napisano 11 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 11 Wrzesień 2007 Dzięki meleskul za rysunki pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dziadkus Napisano 11 Wrzesień 2007 Share Napisano 11 Wrzesień 2007 co jakiś czas na Allegro pokazują się kopie fasunków do niemieckich hełmów M 16/M18 (bodajże w dziale hełmy", ale głowy nie dam ) - bardzo zbliżone. Podpinki - dobre - są dostępne na Allegro i nie tylko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.