kubek288 Napisano 10 Wrzesień 2007 Autor Napisano 10 Wrzesień 2007 DOWIEDZIAŁEM SIĘ OD KOLEGI ZE W MIEJSCOWOŚCI STANISŁAWÓW KOŁO ZŁOTORJI W DOSZLO DO BITWY MIĘDZY PANTERAMI A T-34. CZY MOŻE KTOŚ WIE O TYM WIĘCEJ? BO MOJE INFORMACJE NA TEN TEMAT SĄBARDZO SKROMNE. POZDRAWIAM
kubek288 Napisano 10 Wrzesień 2007 Autor Napisano 10 Wrzesień 2007 czemu mają krzyczeć? jak coś wiesz to napisz Panie wszechwiedzący
iskra Napisano 11 Wrzesień 2007 Napisano 11 Wrzesień 2007 kubek288 - z tego co wiem to raczej żadnej potyczki pancernej tam nie było .Jak wiesz Stanisławów to trudny teren dla czołgów(górki , pagórki , wąwozy, parowy).Z tego co się oriętuję to podono po wojnie stały jakieś wraki czołgów czy samochodów opancerzonych ale czy była tam jakaś potyczka pancerna to raczej nie.Więcej na ten temat napiszą chłopaki ze Złotoryji czy Jawora.A co do samej radiostacji to zwiedzac już jej nie można bo ktoś ją kupił i odgrodził teren siatką (ale dla chcącego nic trudnego :) )Pozdro
woytas Napisano 11 Wrzesień 2007 Napisano 11 Wrzesień 2007 Kubek mysle, ze dostales maila odemnie?Bardzo prosilbym o dostosowanie sie do tego co napisalem -wiecej ostrzezen nie bedzie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.