martian. Napisano 10 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 10 Wrzesień 2007 Automatyczny dlatego, że ten ogryzek pasuje w dwie strony jak schowany w jedną stronę to się nie łamie czubek, a jak włożony w drugą to wygodniej pisać. Długo mozoliłem się żeby to wyciągnąć, dobrze, że wysechł i powoli wyszedł.Miedź dobrze konserwuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martian. Napisano 10 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 10 Wrzesień 2007 I inna fotka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martian. Napisano 10 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 10 Wrzesień 2007 Zapomniałem napisać, że był wbity do środka. I tylko intuicja kazała mi sprawdzić co jest wewnątrz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kloki Napisano 10 Wrzesień 2007 Share Napisano 10 Wrzesień 2007 martian - jestes z okolic Wolborza? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martian. Napisano 11 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 11 Wrzesień 2007 TomaszówPozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kondzik2 Napisano 11 Wrzesień 2007 Share Napisano 11 Wrzesień 2007 Widzialem zapalniczki z łusek ale długopis ?:D hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.