Skocz do zawartości
  • 0

Kozik" pilota :)

amsel44

Pytanie

Napisano

Czesc , trafilem kiedys taki scyzor i pomyslalem ostatnio ze warto poznac dokladnie jaka firma to robila . tu pojawia sie moja prosba , moze specjalisci podpowiedza gdzie szukac ?. (jakies linki).

18 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Sorry zamuliłem się z tym wyzwalaczem . Jest jeszcze jeden model tego noża , który ma zapadkę na rękojeści która odblokowuje okładzinę .Na all raczej nie ale ebay prędzej.
Pozdr
Napisano
Pozdro growe3, nozyk jest nie do sprzedania , zbieram wszystko co jest zwiazane z lotnictwem. natomiast dopisz mi gdzie mam ew. kupic te okladziny ? . a.... wyzwalacz to moze jeszcze znajde przy samolocie , jesli nie to go dorobie (kupie).
salve amsel44
ps. a skod wiadimo ze kupie orginalne okladziny , czy to ma
sens ?
Napisano
witaj amsel ja dorzucę jeszcze jedną sugestję czy nie jest to rodzaj noża żeglarskiego do takielunku . chodzi o ten szpikulec. pozdrowienia
Napisano
Witam .
Gratuluję masz S-klasse wśród noży .
Jak możesz to daj drugą stronę w całości .
Szkoda że nie kompletny brakuje wyzwalacza ostrza .
No i stan super .
A okładziny ja bym nie dorabiał tylko szukał oryg .
Ten Nóż jest rozbieralny jak karabin na części pierwsze i okładziny są wypinane nie nitowane
.
Nie daj się przekręcić jak ktoś ci zaproponuje z 300 zł jest wart dużo więcej i raczej nie sprzedawaj bo możesz kiedyś żałować .
POzdr
Napisano
Czyli to jest z ziemi??
Nie chce mi sie wierzyć zbytnio .
Wygląda na to że ktoś ściągnął okładziny .
Dorobić będzie ciężko żeby było jak oryginał na okładzinie z tej strony co dołączyłeś teraz zdjęcie jest wyzwalacz okładziny ja bym nie dorabiał tylko szukał oryg a gdzie najszybciej aukcje .
Pozdr
Napisano

Czesc , trafilem kiedys taki scyzor i pomyslalem ostatnio ze warto poznac dokladnie jaka firma to robila . tu pojawia sie moja prosba , moze specjalisci podpowiedza gdzie szukac ?. (jakies linki).

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie