amsel44 Napisano 9 Wrzesień 2007 Autor Napisano 9 Wrzesień 2007 Czesc , trafilem kiedys taki scyzor i pomyslalem ostatnio ze warto poznac dokladnie jaka firma to robila . tu pojawia sie moja prosba , moze specjalisci podpowiedza gdzie szukac ?. (jakies linki).
amsel44 Napisano 9 Wrzesień 2007 Autor Napisano 9 Wrzesień 2007 BUNNY , juz Aleksander (cycu" Filipa) z jednym supelkiem" poradzil sobie 2-ga strona :)
grove3 Napisano 11 Wrzesień 2007 Napisano 11 Wrzesień 2007 Sorry zamuliłem się z tym wyzwalaczem . Jest jeszcze jeden model tego noża , który ma zapadkę na rękojeści która odblokowuje okładzinę .Na all raczej nie ale ebay prędzej.Pozdr
amsel44 Napisano 11 Wrzesień 2007 Autor Napisano 11 Wrzesień 2007 Juz sie podszkolilem grove3 :) to ten detal ? pozdro.amsel44
amsel44 Napisano 10 Wrzesień 2007 Autor Napisano 10 Wrzesień 2007 Pozdro growe3, nozyk jest nie do sprzedania , zbieram wszystko co jest zwiazane z lotnictwem. natomiast dopisz mi gdzie mam ew. kupic te okladziny ? . a.... wyzwalacz to moze jeszcze znajde przy samolocie , jesli nie to go dorobie (kupie).salve amsel44ps. a skod wiadimo ze kupie orginalne okladziny , czy to ma sens ?
amsel44 Napisano 10 Wrzesień 2007 Autor Napisano 10 Wrzesień 2007 2-gi oczek" :)pozdro.amsel44ps. rozumiem ze nity sa do wycisniecia ?
szwed Napisano 10 Wrzesień 2007 Napisano 10 Wrzesień 2007 witaj amsel ja dorzucę jeszcze jedną sugestję czy nie jest to rodzaj noża żeglarskiego do takielunku . chodzi o ten szpikulec. pozdrowienia
grove3 Napisano 10 Wrzesień 2007 Napisano 10 Wrzesień 2007 Witam .Gratuluję masz S-klasse wśród noży .Jak możesz to daj drugą stronę w całości .Szkoda że nie kompletny brakuje wyzwalacza ostrza .No i stan super .A okładziny ja bym nie dorabiał tylko szukał oryg .Ten Nóż jest rozbieralny jak karabin na części pierwsze i okładziny są wypinane nie nitowane.Nie daj się przekręcić jak ktoś ci zaproponuje z 300 zł jest wart dużo więcej i raczej nie sprzedawaj bo możesz kiedyś żałować .POzdr
matthew Napisano 11 Wrzesień 2007 Napisano 11 Wrzesień 2007 Bardzo fajny nożyk - gratuluję, Amsel44.Ten szpikulec" to marspikiel.
amsel44 Napisano 10 Wrzesień 2007 Autor Napisano 10 Wrzesień 2007 Panowie jakiego drewienka uzyc do zrobienia okladzin ?pazdrowaski amsel44 :).
grove3 Napisano 11 Wrzesień 2007 Napisano 11 Wrzesień 2007 Czyli to jest z ziemi??Nie chce mi sie wierzyć zbytnio .Wygląda na to że ktoś ściągnął okładziny .Dorobić będzie ciężko żeby było jak oryginał na okładzinie z tej strony co dołączyłeś teraz zdjęcie jest wyzwalacz okładziny ja bym nie dorabiał tylko szukał oryg a gdzie najszybciej aukcje .Pozdr
ebola24 Napisano 9 Wrzesień 2007 Napisano 9 Wrzesień 2007 mi wygląda na grawitacyjny ale na 100% nie dam sobie za to obciąć....
amsel44 Napisano 9 Wrzesień 2007 Autor Napisano 9 Wrzesień 2007 Czesc , trafilem kiedys taki scyzor i pomyslalem ostatnio ze warto poznac dokladnie jaka firma to robila . tu pojawia sie moja prosba , moze specjalisci podpowiedza gdzie szukac ?. (jakies linki).
amsel44 Napisano 9 Wrzesień 2007 Autor Napisano 9 Wrzesień 2007 jeszcze jedno , po kiego" ten szpikulec ?
acer Napisano 9 Wrzesień 2007 Napisano 9 Wrzesień 2007 To nóż grawitacyjny.Ceniony gadżet kolekcjonerski.
Pytanie
amsel44
Czesc , trafilem kiedys taki scyzor i pomyslalem ostatnio ze warto poznac dokladnie jaka firma to robila . tu pojawia sie moja prosba , moze specjalisci podpowiedza gdzie szukac ?. (jakies linki).
18 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.