ganspir Posted September 9, 2007 Author Posted September 9, 2007 Witam znalazlem ostatnio taka rzecz i za bardzo nie wiadomo do czego to moglo służyc moim zdaniem to jakas lampka czy cos w tym rodzaju bo w srodku jest tak jakby knot
ganspir Posted September 9, 2007 Author Posted September 9, 2007 raczej w srodku nic sie nie zmiesci wszystko wchodzi na ciasno i do konca narazie jeszcze tego nie rozbieralem
ganspir Posted September 9, 2007 Author Posted September 9, 2007 nie ma i nie widac zeby cos tam bylo raczej na zewnatrz pokrywki widac jakby cos bylo przynitowane no i ten napis D.R.P. NORDIN 1.
martian. Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 Możliwe,że w środku był kamień który zapalał knot przez pokręcenie i później zdjęcie zakrywki. Tak mi się nasunęło bo to zardzewiałe wygląda na kółko od kamienia. Ale to tylko moje gdybania. Może ktoś wie co to.Pozdro.
martian. Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 Możliwe,że w środku był kamień który zapalał knot przez pokręcenie i później zdjęcie zakrywki. Tak mi się nasunęło bo to zardzewiałe wygląda na kółko od kamienia. Ale to tylko moje gdybania. Może ktoś wie co to.Pozdro.
ganspir Posted September 9, 2007 Author Posted September 9, 2007 Witam znalazlem ostatnio taka rzecz i za bardzo nie wiadomo do czego to moglo służyc moim zdaniem to jakas lampka czy cos w tym rodzaju bo w srodku jest tak jakby knot
Question
ganspir
Witam znalazlem ostatnio taka rzecz i za bardzo nie wiadomo do czego to moglo służyc moim zdaniem to jakas lampka czy cos w tym rodzaju bo w srodku jest tak jakby knot
9 answers to this question
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.