ganspir Napisano 9 Wrzesień 2007 Autor Napisano 9 Wrzesień 2007 Witam znalazlem ostatnio taka rzecz i za bardzo nie wiadomo do czego to moglo służyc moim zdaniem to jakas lampka czy cos w tym rodzaju bo w srodku jest tak jakby knot
ganspir Napisano 9 Wrzesień 2007 Autor Napisano 9 Wrzesień 2007 raczej w srodku nic sie nie zmiesci wszystko wchodzi na ciasno i do konca narazie jeszcze tego nie rozbieralem
ganspir Napisano 9 Wrzesień 2007 Autor Napisano 9 Wrzesień 2007 nie ma i nie widac zeby cos tam bylo raczej na zewnatrz pokrywki widac jakby cos bylo przynitowane no i ten napis D.R.P. NORDIN 1.
martian. Napisano 9 Wrzesień 2007 Napisano 9 Wrzesień 2007 Możliwe,że w środku był kamień który zapalał knot przez pokręcenie i później zdjęcie zakrywki. Tak mi się nasunęło bo to zardzewiałe wygląda na kółko od kamienia. Ale to tylko moje gdybania. Może ktoś wie co to.Pozdro.
martian. Napisano 9 Wrzesień 2007 Napisano 9 Wrzesień 2007 Możliwe,że w środku był kamień który zapalał knot przez pokręcenie i później zdjęcie zakrywki. Tak mi się nasunęło bo to zardzewiałe wygląda na kółko od kamienia. Ale to tylko moje gdybania. Może ktoś wie co to.Pozdro.
ganspir Napisano 9 Wrzesień 2007 Autor Napisano 9 Wrzesień 2007 Witam znalazlem ostatnio taka rzecz i za bardzo nie wiadomo do czego to moglo służyc moim zdaniem to jakas lampka czy cos w tym rodzaju bo w srodku jest tak jakby knot
Pytanie
ganspir
Witam znalazlem ostatnio taka rzecz i za bardzo nie wiadomo do czego to moglo służyc moim zdaniem to jakas lampka czy cos w tym rodzaju bo w srodku jest tak jakby knot
9 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.