Teutonic Napisano 7 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 7 Wrzesień 2007 Takiego numeru jeszcze nie było na alledrogo !!! http://allegro.pl/item242029030_oryginalna_panterka_waffen_ss_m40_platan_5.htmli http://allegro.pl/item242059971_oryginalna_panterka_waffen_ss_m40_platan_5.htmlP.S. mam nadzieję, że admin nie wywali tego wątku (ze względu na tzw reklamę portalu), bowiem temat jest w interesie wszystkich rekonstruktorów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teutonic Napisano 7 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 7 Wrzesień 2007 Przepraszam, ale drugi link został w międzyczasie usunięty przez portal. Wyjaśnię tylko, że gościu o nicku adamadam z Warszawy wystawił nie do licytacji panterkę zarzucając re-enactorowi oszustwo.Ciekaw jestem czy zauwazyliście to. Bowiem pierwszy raz w takiej formie zostało to przedstawione na aukcjach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Horst Napisano 7 Wrzesień 2007 Share Napisano 7 Wrzesień 2007 Gnoje usunęły aukcje. DLa tych któtrzy nie zobaczyli - na drugiej aukcji, inny allegrowicz wystawił taką samą panterkę - kopię - nową, pisząc że to ta sama produkcja, tylko że jego jest nie postarzona... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teutonic Napisano 7 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 7 Wrzesień 2007 I jaka różnica w cenie !!! Nowa kopia (z tej usuniętej aukcji) nie postarzona 320 zł. a tej niby oryginalnej sami możecie zobaczyć.Strach kupować takie oryginały" za taka cenę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek419 Napisano 8 Wrzesień 2007 Share Napisano 8 Wrzesień 2007 Czy użytkownik all. romper pomper,który bierze udział w licytacji też dałby się nabrać na ten -oryginał-?.pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jur Napisano 8 Wrzesień 2007 Share Napisano 8 Wrzesień 2007 Hahahah, to ja swoją panterkę też zaraz uświnię i wystawię. Bo materiał jest idealnie taki sam, prosto z Czech :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jur Napisano 8 Wrzesień 2007 Share Napisano 8 Wrzesień 2007 I fotka dla porównania :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Horst Napisano 8 Wrzesień 2007 Share Napisano 8 Wrzesień 2007 Myślę że zwycięzca aukcji będzie wdzięczny, jesli otrzyma kilka maili z sugestiami co do pochodzenia panterki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 8 Wrzesień 2007 Share Napisano 8 Wrzesień 2007 Hehe, na razie wciąż rosną oferty na aukcji, licytują osoby też uważające się za znawców - czyżby też dali wyprowadzić się na manowce ???Oryginalna panterka na all - to chyba byłby cud, to prawie niemożliwe. Ciekawe kiedy ktoś wrzuci ją na forum WH awards, tam to od razu powiedzą co to jest.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Horst Napisano 8 Wrzesień 2007 Share Napisano 8 Wrzesień 2007 Pozwolę sobie zauważyć, że to nie pierwsze oszustwo tego człowieka. Kiedyś wystawił w kategorii niemcy>oryginalne dwie pary przerobionych szelek CZESKICH mieniąc je oryginałami... oczywiście cenę ustawił na poziomie kilkuset zł. Jedne szelki miały nawet nabite sygnatury SS RZM.Po mojej interwencji aukcje zostały zdjęte. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdamT Napisano 8 Wrzesień 2007 Share Napisano 8 Wrzesień 2007 adamadam to ja. Wystawiłem tą aukcję bo gdybym poprosił o usunięcie aukcji nikt nie wiedziałby dlaczego a tak każdy biorący udział w aukcji ma możliwość zdecydowania czy chce wydawać takie pieniądze za replikę czy nie.Jeśli che to jego sprawa ale niech wie co kupuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
schutze W. Napisano 8 Wrzesień 2007 Share Napisano 8 Wrzesień 2007 Bardzo rewelacyjne posunięcie i godne polecenia....Aukcja została wystawiona ponownie :http://www.allegro.pl/item242412791_oryginalna_panterka_waffen_ss_m40_platan_5.htmlCiekawe tylko kiedy zostanie osunięta...szkoda, że allegro patrzy na wszystko tylko i wyłącznie z punktu osiągnięcia jak najwyższej prowizji od sprzedaży :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
romper-pomper Napisano 8 Wrzesień 2007 Share Napisano 8 Wrzesień 2007 Witam Panowie to ja romper-pomper :-)Owszem panterka jest prawdopodobnie kopią ale zalicytować zawsze można.Jeżeli nawet wygrałbym aukcję to pojechałbym na miejsce aby ją oblukać.Nikt na siłę nie wyciągnie ode mnie kasy więc spoko.pozdrawiamromper-pomper Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Horst Napisano 8 Wrzesień 2007 Share Napisano 8 Wrzesień 2007 Zastanawia mnie tylko po co robił foty na tle celty. Widocznie chciał się pochwalić jaki to jest fajny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 8 Wrzesień 2007 Share Napisano 8 Wrzesień 2007 Celty miały ma na celu uwiarygodnienie towaru, jak i wystawiającego. O taki chwycik marketingowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
schutze W. Napisano 8 Wrzesień 2007 Share Napisano 8 Wrzesień 2007 Muszę się pochwalić, że dostałem dziś nawet maila z linkiem do tegoż tematu :)Więc nie wszystko jest stracone - da się ten naród jeszcze postawić na nogi skoro ludzie bezinteresownie dbają o to, żeby łosie bubli nie kupowali :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
harnas Napisano 8 Wrzesień 2007 Share Napisano 8 Wrzesień 2007 I chwała Wam ludzie że namierzyliście cwaniaczka !!!Trzymka :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.