Saper.17 Napisano 12 Grudzień 2003 Autor Share Napisano 12 Grudzień 2003 Witam kolegów po fachu!! Znalazłem ostatnio coś takiego .fotka odok ale trochę nie dokładna i musiałem ją podpisać.Wydaje mi się że jesto plakietka HJ.Pozdrowienia.:))Saper Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Saper.17 Napisano 12 Grudzień 2003 Autor Share Napisano 12 Grudzień 2003 Witam kolegów po fachu!! Znalazłem ostatnio coś takiego .fotka odok ale trochę nie dokładna i musiałem ją podpisać.Wydaje mi się że jesto plakietka HJ.Pozdrowienia.:))Saper Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AMIGO Napisano 12 Grudzień 2003 Share Napisano 12 Grudzień 2003 Witam . Mam taka samą plakietke,w sumie jestem pewien HJ. U mnie nie ma szpilki jest tylko bicie (wytłoczona litera L w porcelanie). Aha moja pochodzi z okolic Wrocławia.A skad twoja pochodzi? pozdrawiam amigo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AMIGO Napisano 12 Grudzień 2003 Share Napisano 12 Grudzień 2003 witam Ponownie.Mam fotkę swojej porcelanki niestety ma 200kb, nie umiem zmniejszyc .Ale wyglada tak samo jak ten emblemat w środku, plus ta data .P.S. zdjecie z Allegro dekielek od kliszy propagandowej HJ. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Saper.17 Napisano 13 Grudzień 2003 Autor Share Napisano 13 Grudzień 2003 Witam moja pochodzi z okolic prudnika wojewudctwo opolskie Moja też niema szpilki i styłu ma bicie w postaci liczby 27 jeśli masz program Adobe photoshop to w nim mo żesz zpisać ją w formacie jpg i automatycznie bedzie mniejsza.:))pozdrowiena .Saper Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beyo Napisano 13 Grudzień 2003 Share Napisano 13 Grudzień 2003 Saper. 17 Jeśli Twoja plakietka nie ma pod spodem śladów po jakimś zaczepie, to jest to prawdopodobnie klejnot" który oryginalnie był umieszczony w rękojeści noża HJ. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Saper.17 Napisano 13 Grudzień 2003 Autor Share Napisano 13 Grudzień 2003 Nie wydaje mi się kumpel ma taki nóż Ite plakietki które są wtej rękojeści trohę się różnią :) wielkośc ta samaale na nich niema dat tak jak na mojej z początku też tak myślałem ale te daty !!Poztrowienia SaperPs.Dożucam fotke jak ona wygląda z drugiej strony. :-))Mam słaby apara i dlatego słaba jakośc zdięcia! :-)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
Saper.17
Witam kolegów po fachu!! Znalazłem ostatnio coś takiego .
fotka odok ale trochę nie dokładna i musiałem ją podpisać.
Wydaje mi się że jesto plakietka HJ.
Pozdrowienia.:))
Saper
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.