adasiek Napisano 7 Wrzesień 2007 Autor Napisano 7 Wrzesień 2007 Znaleziona na strychu, bez guzików i jakichkolwiek sygnatur...brakuje lewej dolnej kiezeni, proszę o pomoc
adasiek Napisano 8 Wrzesień 2007 Autor Napisano 8 Wrzesień 2007 Aha no i jeszcze jedno pytanie, jakie guziki były do tej bluzy? rozumiem, że orzełek bez korony?
adasiek Napisano 9 Wrzesień 2007 Autor Napisano 9 Wrzesień 2007 Dzięki jeszcze raz! musze takich guzików poszukać, gdyby ktoś miał jeszcze więcej informacji na temat tej bluzy to prosze pisać na maila adasiek.p1@wp.pl Pozdrawiam Adam
adasiek Napisano 7 Wrzesień 2007 Autor Napisano 7 Wrzesień 2007 Witam, tak jest to jodełka, proszę o określenie mniej wiecej jakie to lata. Z góry dziekuję. Mam jeszcze niemiecką bluzę znalezioną na tym samym strychu i poszukuję obszyć (pagonów, wrony i patek)gdyby ktoś miał, najlpiej oryginalne. Chetnie kupię. Dodaję zdjęcia tej bluzy.Pozdrawiem Adam
adasiek Napisano 7 Wrzesień 2007 Autor Napisano 7 Wrzesień 2007 Poszukuję obszyć do takiej bluzy takich jak juz wcześniej pisałem.
adasiek Napisano 7 Wrzesień 2007 Autor Napisano 7 Wrzesień 2007 Znaleziona na strychu, bez guzików i jakichkolwiek sygnatur...brakuje lewej dolnej kiezeni, proszę o pomoc
Łukasz Napisano 7 Wrzesień 2007 Napisano 7 Wrzesień 2007 Witam ponownie!Jodełka niemiecka... czyli kurtka uszyta z przejętego w magazynach niemieckiego drelichu ok. 1945r.; jeszcze 6cio guzikowa.Gratuluję!Pozdrawiam, Łukasz
Łukasz Napisano 7 Wrzesień 2007 Napisano 7 Wrzesień 2007 Dodam, że takowe kurtki szyła m.in. Łódź. Widziałem taką sygnowaną już polskim producentem.
Łukasz Napisano 7 Wrzesień 2007 Napisano 7 Wrzesień 2007 Witam!Wygląda na wczesny drelich LWP. Jaka jest struktura materiału? Przypadkiem nie jest to niemiecka jodełka?Pozdrawiam, ŁukaszPost został zmieniony ostatnio przez moderatora mietek 12:52 07-09-2007
Berlin Napisano 9 Wrzesień 2007 Napisano 9 Wrzesień 2007 Ładna bluza, nie koniecznie guziki wz.43 mogły być też i z koroną
Pytanie
adasiek
Znaleziona na strychu, bez guzików i jakichkolwiek sygnatur...brakuje lewej dolnej kiezeni, proszę o pomoc
11 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.