piotrek.klon Napisano 5 Wrzesień 2007 Autor Napisano 5 Wrzesień 2007 Witam.Poszukuję informacji o miejscach wartych odwiedzenia w okolicach Kołobrzegu, szczególnie na zachód od niego.Nie uwzględniajcie już Bagicza, ponieważ to znana miejscówka.Z góry dziękuję za info.Piotrek.
Krichu Napisano 6 Wrzesień 2007 Napisano 6 Wrzesień 2007 A co szczególnie Cię interesuje i czy pokopawczo czy też pooglądawczo????
piotrek.klon Napisano 6 Wrzesień 2007 Autor Napisano 6 Wrzesień 2007 Interesuje mnie kopanie, najlepiej powiązane z militarką.
Spiderski Napisano 9 Wrzesień 2007 Napisano 9 Wrzesień 2007 Hehe normalnie super takie posty. Dajcie mi miejscówkę w okolicy Koszalina, najlepiej wskażcie palcem, najlepiej niekopaną, pełną fantów a ja rozkopie i w nagrodę dla was zamieszczę fanty na forum z tej miejscówki.PozdrawiamArtur
woytas Napisano 9 Wrzesień 2007 Napisano 9 Wrzesień 2007 Przeszukaj forum - jest mnostwo watkow o Kolobrzegu i okolicach - znajdziesz kontakty, telefony, adresy...
piotrek.klon Napisano 10 Wrzesień 2007 Autor Napisano 10 Wrzesień 2007 Spokojnie p. Spiderski. Nie chodzi mi o podanie miejscówki na dłoni, tylko o sens szukania na ZACHÓD od Kołobrzegu ponieważ nie mam informacji na temat walk akurat w tamtym miejscu. A oczywiście nie oczekuję informacji co do konkretnej wsi, tylko co sie stało po zdobyciu Kołobrzegu i jak dalej szła Armia Czerwona. Już raz pytałem w kontekście walk i nikt nie odpowiedziałhttp://www.odkrywca-online.com/pokaz_watek.php?id=478390#478390więc zadałem pytanie w innym kontekście. Pozdrawiam.Piotrek
Cronos Napisano 10 Wrzesień 2007 Napisano 10 Wrzesień 2007 Na wschód od Kołobrzegu masz dobre tereny... lotnisko w Bagiczu
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.