albstar Napisano 5 Wrzesień 2007 Autor Napisano 5 Wrzesień 2007 witam, mam problem z w3p; nie działa po załadowaniu baterii (3 ogniwa r12); brak sygnału na słuchawkach, chociaż baterie sie grzeją; prosze o opinię - co może być na rzeczy; ps. sprzęt z demobilu (amw), raczej mało używany (dobrze naoliwiony i nie podrapany)pozdrawiam
Catadero Napisano 5 Wrzesień 2007 Napisano 5 Wrzesień 2007 Baterie grzeją się zwykle gdy jest w obwodzie zwarcie.
albstar Napisano 5 Wrzesień 2007 Autor Napisano 5 Wrzesień 2007 dzięki za szybki odzew; niestety jestem zielony z elektroniki; czy mogę usunąć problem samodzielnie?a może robię jakiś błąd przy wkładaniu baterii; rozebrałem i włożyłem jedna po drugiej plusem do cewki trzy ogniwa r12
albstar Napisano 5 Wrzesień 2007 Autor Napisano 5 Wrzesień 2007 poza tym po jakimś czasie przestały się przegrzewać
pol Napisano 6 Wrzesień 2007 Napisano 6 Wrzesień 2007 Moze sa zle odizolowane, oklej je tasma, albo masz problem, gdzies ze stykiem na gwincie wkrecanym ze sprezynka.Sprawdz najpierw te 2 sprawypozdrawiam pol
albstar Napisano 7 Wrzesień 2007 Autor Napisano 7 Wrzesień 2007 baterie są sprawne i dobrze zaizolowane; potrzebuję wyjaśnienia jaki gwint trzeba sprawdzić, czy ten od włącznika, czy na innej śrubiepozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.