polzin Napisano 12 Grudzień 2003 Autor Share Napisano 12 Grudzień 2003 mam prośbę - wiem,że to klamerka NSDAP ale ciekawy jestem jaką rangę mógł mieć ktoś kto ją nosił ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polzin Napisano 12 Grudzień 2003 Autor Share Napisano 12 Grudzień 2003 i jeszcze jedno zdjęcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danieloff Napisano 12 Grudzień 2003 Share Napisano 12 Grudzień 2003 Gauleiter, Kreisleiter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Saper.17 Napisano 12 Grudzień 2003 Share Napisano 12 Grudzień 2003 Cześć wydaje mi się że jest to klamra oficerska SA.Jeśli żle sądze to prosze o sprostowanie.PozdrowienaSaper Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polzin Napisano 22 Grudzień 2003 Autor Share Napisano 22 Grudzień 2003 Dziki za odpowiedzi bylem ciekawy kto mógl nosic paseczek bo jest pozostloscia po 10 KA ss.Jesli dysponujecie plansza stopni NSDAP to prosze o zamieszczenie ....Polzin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sapertorun Napisano 20 Grudzień 2003 Share Napisano 20 Grudzień 2003 Jest to klamra do szerokiego pasa skórzanego dygnitarza NSDAP. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
polzin
mam prośbę - wiem,że to klamerka NSDAP ale ciekawy jestem jaką rangę mógł mieć ktoś kto ją nosił ?
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.