Mic112 Napisano 5 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 5 Wrzesień 2007 witam mam takie pytanie do znawców tematu a mianowicie czy po elektrolizie dopuszczalne jest polerowanie fantów dremelem czy raczej może to tylko zaszkodzić a przedmiot tylko straci na wartości? chodzi mi o te różnego rodzaju naloty itp ewentualnie jakich past bądz innych specyfików użyć do takiej polerki pytam ponieważ nie wiele na ten temat udało mi się znalezć jak tylko będę mógł to wkleję jakieś foto takiego fanta po polerce pozdrawiam serdecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cyrograf15 Napisano 5 Wrzesień 2007 Share Napisano 5 Wrzesień 2007 Polerowanie to polerowanie, nie ma znaczenia czy to dremel czy inna maszyna. Polerowanie to ścieranie warstwy fanta, często powoduje zatarcie detali. Bardziej istotne co to za fant jak to czym jest polerowany.Wojtek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aegirsson Napisano 6 Wrzesień 2007 Share Napisano 6 Wrzesień 2007 odradzam tę czynność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacenty2004 Napisano 6 Wrzesień 2007 Share Napisano 6 Wrzesień 2007 polerowanie? ...a fuj ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.