Skocz do zawartości

szendzielarz z... Zmora rekonstrukcji!!!

Rekomendowane odpowiedzi

ober nienawiść ależ skąd:) poprostu wszyscy wiemy że pik 78 przez swoją głupote zrobił sobie(i nie tyko) kipisz oraz dowiedział się jak działa wymiar sprawiedliwości ciekawi mnie jednak dlaczego udowadnia na siłe że ktoś jest eeee"
Panie Pik 78. ty już pokazałeś na co cie stać więc daj sobie na wstrzymanie,posyp głowę popiołem i powiedz mea culpa,mea culpa,mea maxima culpa"
Twoje 5 minut było kilkanaście miesięcy temu więc odejdź do archiwum X serwisu odkrywcy".
pod krytykę dajesz miejsca w których nie byłeś oraz osoby których niewidziałeś,choć kazdy wie że te miejsca są lepsze od twojego dotychczasowego miejsca pobytu,kto wie może w ośrodku eedukacji myśli" byłeś doceniany i była to najpiękniejsza rzecz w twoim życiu:)

Pozdrawiam
Z wyrazami szacunku revolt

No dobrze, Panowie poużywaliście sobie, ale dość, zaczęły pojawiać się wypowiedzi mocno dalekie od dobrego smaku i kultury więc proszę aby dalej już tego nie było i nie jest to tylko prośba, oczywiście te niekoszerne, jak to modnie ktoś tu zaczął mówić usunąłem

dokladnie ,tez lubie ten film ,a prawda jest taka ze nie jestem jedynym pieniaczem na forum ,zwyczajnie spotykam sie z oporem i konsekwentnie atakuje wszystkich w postach . nie doszukujcie sie w mojej osobie ,postach jakiejs szczeg nienawisci ,zwyczajnie tylko nie zgadzam sie z postami przeslodzonymi nt kiepskich imprez ,kiepskichh GRH . Tych GRH z klkasa nie zaczepiam ,nie czepiam sie np pewnej GRH z Pomorza ,wystarzczy na nich popatzrec ,zero amatorki ,zero przypadkowych ludzi. Moze powinniscie jednak odtwarzac Odzial Volksturmu ,tam tez byli rozni ludzie.

Co do obrazania ,to ja nie uzywam wulg slow ,najwyzej tylko szydze z osob ,w niektorych waszych popstach saczy sie zas jad nienawisci. No coz ale takie posty uswiadamiaja mi ze trafiam was celnie tam gdzie boli .

Malo o mnie wiecie ,nie mailem jeszcze sprawy w sadzie.Wciaz na nia czekam .Wiecie tylko z jakis plotek ,glownie z trzeciej reki ,chcecie newsy -kliknijcie na priva :)

tp

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie