revolt Napisano 5 Wrzesień 2007 Share Napisano 5 Wrzesień 2007 ober nienawiść ależ skąd:) poprostu wszyscy wiemy że pik 78 przez swoją głupote zrobił sobie(i nie tyko) kipisz oraz dowiedział się jak działa wymiar sprawiedliwości ciekawi mnie jednak dlaczego udowadnia na siłe że ktoś jest eeee" Panie Pik 78. ty już pokazałeś na co cie stać więc daj sobie na wstrzymanie,posyp głowę popiołem i powiedz mea culpa,mea culpa,mea maxima culpa"Twoje 5 minut było kilkanaście miesięcy temu więc odejdź do archiwum X serwisu odkrywcy".pod krytykę dajesz miejsca w których nie byłeś oraz osoby których niewidziałeś,choć kazdy wie że te miejsca są lepsze od twojego dotychczasowego miejsca pobytu,kto wie może w ośrodku eedukacji myśli" byłeś doceniany i była to najpiękniejsza rzecz w twoim życiu:)Pozdrawiam Z wyrazami szacunku revolt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swojak Napisano 6 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 6 Wrzesień 2007 Sorry, ale o jaki kipisz chodzi? Mówiłem przeca, żem młody na forum... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
revolt Napisano 6 Wrzesień 2007 Share Napisano 6 Wrzesień 2007 Pik 78 sprzedawał syf na alledrogo,został zatrzymany a po jego zatrzymaniu kiladziesiat osób także. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirek69 Napisano 6 Wrzesień 2007 Share Napisano 6 Wrzesień 2007 ... i nie były to wspomniane powyżej znaczki z mercedesów. Smutni panowie oprócz niestosownych akcesoriów chyba również komp zajęli pikusiowi, bo jakoś rzadko wpada na forum. Z kawiarenki AŚ? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dunczyk Napisano 6 Wrzesień 2007 Share Napisano 6 Wrzesień 2007 No dobrze, Panowie poużywaliście sobie, ale dość, zaczęły pojawiać się wypowiedzi mocno dalekie od dobrego smaku i kultury więc proszę aby dalej już tego nie było i nie jest to tylko prośba, oczywiście te niekoszerne, jak to modnie ktoś tu zaczął mówić usunąłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swojak Napisano 6 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 6 Wrzesień 2007 Proszę, więc admin nie śpi. Skoro można wyciąć niekoszerne wypowiedzi, to może dałoby się załatwić sprawę szendzielarza? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Horst Napisano 6 Wrzesień 2007 Share Napisano 6 Wrzesień 2007 Może jednak jakaś karteczka dla pieniacza? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szendzielarz z. Napisano 6 Wrzesień 2007 Share Napisano 6 Wrzesień 2007 wasze posty to woda na moj mlyn :Dpozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
satron1200 Napisano 6 Wrzesień 2007 Share Napisano 6 Wrzesień 2007 Witam ... Instrukcja co zrobić z kontrowersyjnym zachowaniem Pika ? ... Obejrzyjcie fragment filmu Miś" , konkretnie Motyla noga Tomka Mazura " . Pozdrawiam . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szendzielarz z. Napisano 6 Wrzesień 2007 Share Napisano 6 Wrzesień 2007 dokladnie ,tez lubie ten film ,a prawda jest taka ze nie jestem jedynym pieniaczem na forum ,zwyczajnie spotykam sie z oporem i konsekwentnie atakuje wszystkich w postach . nie doszukujcie sie w mojej osobie ,postach jakiejs szczeg nienawisci ,zwyczajnie tylko nie zgadzam sie z postami przeslodzonymi nt kiepskich imprez ,kiepskichh GRH . Tych GRH z klkasa nie zaczepiam ,nie czepiam sie np pewnej GRH z Pomorza ,wystarzczy na nich popatzrec ,zero amatorki ,zero przypadkowych ludzi. Moze powinniscie jednak odtwarzac Odzial Volksturmu ,tam tez byli rozni ludzie.Co do obrazania ,to ja nie uzywam wulg slow ,najwyzej tylko szydze z osob ,w niektorych waszych popstach saczy sie zas jad nienawisci. No coz ale takie posty uswiadamiaja mi ze trafiam was celnie tam gdzie boli .Malo o mnie wiecie ,nie mailem jeszcze sprawy w sadzie.Wciaz na nia czekam .Wiecie tylko z jakis plotek ,glownie z trzeciej reki ,chcecie newsy -kliknijcie na priva :)tp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robo01 Napisano 6 Wrzesień 2007 Share Napisano 6 Wrzesień 2007 szendzielarz z. :http://www.odkrywca-online.com/pokaz_watek.php?id=468631#468631Podlasie te same Grupy co w Nowogrodzie musiałes przegapić :( szkoda bo na Nowogród byśmy poprawili braki a tak lipapozdrawiam cie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.