janek_toruń Napisano 20 Styczeń 2004 Autor Napisano 20 Styczeń 2004 u mnie ciezko w tym tygodniu w piątek lecę do białegostoku i nie wiem jak wrócę, ale jestem za wykazaniem działania,pozdr
cygi Napisano 20 Styczeń 2004 Napisano 20 Styczeń 2004 no to może 31.01 Odłożyliśmy trochę kasy. Warto to skonsumować, nie koniecznie na używki. Jest jakiś plan? Czegoś potrzeba? Narzędzia, materiały? Pieniądz lubi krążyć. Te prezes!!! Działamy czy pierdzimy w stołki???cygi (ten od haraczu" i garnitura)
Monsun Napisano 23 Styczeń 2004 Napisano 23 Styczeń 2004 Widzę, że ciężko się zebrać do kupy! Niech Janek luknie w swój terminarz, sprawdzi kiedy ma wolne i rzuci termin, wtedy na pewno większość się zmobilizuje. Jeśli nie pasuje Wam termin podany przez Cygi'ego, to może na poszątku lutego?PozdrawiamMarcin
Monsun Napisano 2 Luty 2004 Napisano 2 Luty 2004 Witam,Panowie już chyba nastał czas, żeby organizować kolejne spotkanie w harcówce! Komu z Was pasuje 08.02. w niedzielę? Możemy się spotkać z samego rańca, zorganizować grilla i wziąć się w końcu za remont!Dajcie znać, czy Wam pasuje.PozdrawiamMarcin
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.