karpik Napisano 3 Wrzesień 2007 Autor Napisano 3 Wrzesień 2007 Rewers ciekawy. Ktoś na tronie z zamiarem na klęczącego.Na górze napis ale mało czytelny.Dzięki i pozdro.
kopijnik2 Napisano 3 Wrzesień 2007 Napisano 3 Wrzesień 2007 fot. 1 Jezus Chrystus (korona i serce dają konkretnie nazwany wizerunek - jaki w tej chwili nie wiem)fot. 2 jeden z wizerunków N.M.B.
karpik Napisano 3 Wrzesień 2007 Autor Napisano 3 Wrzesień 2007 Więc to bardziej błogosławieństwo niż zamiar":)Marny stan. Myślałem, że coś starszego.Dzięki Kopijnik.
bachus Napisano 3 Wrzesień 2007 Napisano 3 Wrzesień 2007 Jedna z wersji medalików szkaplerzy, tutaj ten mój bardzo podobny.
karpik Napisano 3 Wrzesień 2007 Autor Napisano 3 Wrzesień 2007 Bachus- taki sam, ale w miedzi. Zawsze się cieszę gdy coś polskiego znajdę w Szczecinie.Pozdrawiam.
karpik Napisano 16 Wrzesień 2007 Autor Napisano 16 Wrzesień 2007 Znów polaczek- pod orłem pod twoją opiekę"- współczesny?Z góry dzięki.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.