egon8 Napisano 20 Czerwiec 2002 Autor Napisano 20 Czerwiec 2002 Czy może mi ktoś pomóc w sprawie kupna ODKRYWCY".Mieszkam w Ostrołęce - może ktoś ma namiary na jakiś sklep w okolicy.
Bocian Napisano 20 Czerwiec 2002 Napisano 20 Czerwiec 2002 W miarę aktualny spis jest w dziale Gdzie kupić Odkrywcę. Jak również w EMPiK, INMEDIO, GARMOND-Press i kioskach zaopatrywanych przez KOLPORTERA .
egon8 Napisano 20 Czerwiec 2002 Autor Napisano 20 Czerwiec 2002 Tak wiem - widziałem ale najbliższy punkt jest w Warszawie.A być może u nas w Ostrołęce ktoś sprowadza kilka sztuk.
Gość Napisano 20 Czerwiec 2002 Napisano 20 Czerwiec 2002 jesli nie ma w twoim miescie punktu sprzedazy z odkrywca to bylibysmy ci wdzieczni gdybys taki punkt zorganizowal
Gość Napisano 20 Czerwiec 2002 Napisano 20 Czerwiec 2002 Dobra myśl ale czy znaleźliby się chętni na kupno?Ciekawe czy ktoś w okolicy się interesuje tą tematyką? Niedaleko wkońcu jest Różan,Łomża,Nowogród,kawałek linii Mołotowa,mazury w pobliżu itd
egon8 Napisano 20 Czerwiec 2002 Autor Napisano 20 Czerwiec 2002 Zapewne to mnie czeka - ale cóż tu mówić nie lubię tak . Może ktoś się zgłosi na forum z moich okolic :)
Gość Napisano 20 Czerwiec 2002 Napisano 20 Czerwiec 2002 Na pewno tacy z Twoich stron istnieja. Popatrz na strone o Przedmosciu Rozan:www.rozan.phg.plJest tam private wlasciciela strony, ktory z pewnascia czyta forum. Ba malo tego, wiem, ze takich jest wiecej.PozdrawiamGandalf de Grey
Gość Napisano 20 Czerwiec 2002 Napisano 20 Czerwiec 2002 najlepiej w punkcie kolportera zalatwic sobie teczke i wtedy pani (pan) sprowadzi ci nawet jedna sztuke.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.