Skocz do zawartości

Odkrywca

egon8

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Czy może mi ktoś pomóc w sprawie kupna ODKRYWCY".Mieszkam w Ostrołęce - może ktoś ma namiary na jakiś sklep w okolicy.
Napisano
W miarę aktualny spis jest w dziale Gdzie kupić Odkrywcę. Jak również w EMPiK, INMEDIO, GARMOND-Press i kioskach zaopatrywanych przez KOLPORTERA .
Napisano
Tak wiem - widziałem ale najbliższy punkt jest w Warszawie.A być może u nas w Ostrołęce ktoś sprowadza kilka sztuk.
Napisano
jesli nie ma w twoim miescie punktu sprzedazy z odkrywca to bylibysmy ci wdzieczni gdybys taki punkt zorganizowal
Napisano
Dobra myśl ale czy znaleźliby się chętni na kupno?Ciekawe czy ktoś w okolicy się interesuje tą tematyką? Niedaleko wkońcu jest Różan,Łomża,Nowogród,kawałek linii Mołotowa,mazury w pobliżu itd
Napisano
Zapewne to mnie czeka - ale cóż tu mówić nie lubię tak . Może ktoś się zgłosi na forum z moich okolic :)
Napisano
Na pewno tacy z Twoich stron istnieja. Popatrz na strone o Przedmosciu Rozan:
www.rozan.phg.pl
Jest tam private wlasciciela strony, ktory z pewnascia czyta forum. Ba malo tego, wiem, ze takich jest wiecej.

Pozdrawiam

Gandalf de Grey
Napisano
najlepiej w punkcie kolportera zalatwic sobie teczke i wtedy pani (pan) sprowadzi ci nawet jedna sztuke.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie