Jaroslav Napisano 3 Wrzesień 2007 Autor Napisano 3 Wrzesień 2007 Witam serdecznie wszystkich forumowiczówMam ogromną prośbę o pomoc w ustaleniu dokładnego kształtu i umieszczenia włazu w stropie wieży PzInż-140 jak do tej pory spotkałem się jedynie ze zdjęciami z boków, na których widać jedynie, że właz tam jest i jest otwierany na prawą stronę, niestety nie jestem w stanie określić jego kształtu : czy jest on okrągły czy może skonstruowany analogicznie do jednowieżowego 7TP Z góry dziękuję za wszelkie informacjePozdrawiam serdecznieJaroslav
Jaroslav Napisano 5 Wrzesień 2007 Autor Napisano 5 Wrzesień 2007 Dziękuję bardzo za to zdjęcie W sumie rozwiewa ono wszelkie moje wątpliwości :)Pozdrawiam serdecznieJaroslav
Jaroslav Napisano 20 Wrzesień 2007 Autor Napisano 20 Wrzesień 2007 Witam ponownieCiągnąc dalej temat 4TP mam jeszcze pytanie odnośnie wnętrza pojazdu, czy ktoś spośród forumowiczów posiada jakiekolwiek zdjęcia silnika PzInż-405/425, oraz/lub plan zagospodarowania wnętrza kadłuba? za wszelkie udzielone informacje z góry dziękujęJaroslav
sirloki Napisano 23 Wrzesień 2007 Napisano 23 Wrzesień 2007 tutaj znajdziesz kilka zdjec silnika http://www.autohistories.com/pzinz/type405motor.htmlpolecam przejzenie watku o pzinz 403 lux sport" bedzie tam kilka zdjec tego silnika na ramie
Jaroslav Napisano 24 Wrzesień 2007 Autor Napisano 24 Wrzesień 2007 Dzięki Sirloki za linka A zależy mi na skompletowaniu dokumentacji wnętrza PzInż-140 więc silnik w ramie PzInż-403 mi się nie przydapozdrawiam Jaroslav
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.