sławek100 Napisano 1 Wrzesień 2007 Autor Napisano 1 Wrzesień 2007 Proszę o ID orła, do jakich wojsk należał. Ile może byc warty, bo nie mam pojęcia o orłach. Z góry dziękuję.
leszek69 Napisano 1 Wrzesień 2007 Napisano 1 Wrzesień 2007 ostatnio trafiłem dwa takie Cudeńka ,każdy inny,szukałem stron ale nic nie znalazłem,jaki wzór w danym roku kto produkował,no i brak sygnatur też utrudnia
sławek100 Napisano 1 Wrzesień 2007 Autor Napisano 1 Wrzesień 2007 Proszę o ID orła, do jakich wojsk należał. Ile może byc warty, bo nie mam pojęcia o orłach. Z góry dziękuję.
sławek100 Napisano 3 Wrzesień 2007 Autor Napisano 3 Wrzesień 2007 Witam, bardzo dziękuję za ID, nie mam żadnej szerszej wiedzy na ten temat.
petros Napisano 4 Wrzesień 2007 Napisano 4 Wrzesień 2007 Ten orzełek to jest orzełek legionowy bity w 1917 r w Warszawie. Jest to wersja późniejsza już z koroną, bo pierwsze orzełki legionowe były bez korony.
Pytanie
sławek100
Proszę o ID orła, do jakich wojsk należał. Ile może byc warty, bo nie mam pojęcia o orłach. Z góry dziękuję.
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.