MAJKI Napisano 31 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 31 Sierpień 2007 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAJKI Napisano 31 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 31 Sierpień 2007 Za wszystkie wyniosło mnie to jakieś 300zł:-)))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 31 Sierpień 2007 Share Napisano 31 Sierpień 2007 Ja w tamtym roku za carską szaszkę (1917 r. prod.) i pruską paradną szablę wz.1869 dałem 400 zł, tak więc okazje się trafiają :)Gratulacje! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
słomek von hammerstein Napisano 31 Sierpień 2007 Share Napisano 31 Sierpień 2007 mam taki sam jak na pierwszy foto u góry i dostałem go za darmo od wójka który skrócił bagnet o połowę bo ,,lepiej buraki się tnie,, xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.