Pit_100 Napisano 21 Luty 2008 Share Napisano 21 Luty 2008 Na moje łoko to bedzie od PTRD/PTRS:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zdziss15 Napisano 21 Luty 2008 Share Napisano 21 Luty 2008 wie ktoś co to za pociski z 3 zdjęcia i od czego są ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomekk Napisano 21 Luty 2008 Share Napisano 21 Luty 2008 Tez bym chciał mieć taką działkę ;) , na mojej znalazłem 5 guzików wrześniowych oraz polskie i niemieckie łuski od mausera więc też nie jest taka najgorsza.Pozdrawiamtomek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sv Napisano 21 Luty 2008 Share Napisano 21 Luty 2008 Te z trzeciej fotki wyglądają jak z ruskiego tanka ale żeby to kreślić na pewno potrzebne są wymiary.... a na marginesie to mają ona zapałki " więc dobrze, że trafły na poligon.Sv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elgie Napisano 22 Luty 2008 Autor Share Napisano 22 Luty 2008 Ja to bym wolała działkę z guzikami niż taką wybuchowo/uzbrojoną". A na fotce - mój sprzęt na wykopki:);)hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukalek Napisano 22 Luty 2008 Share Napisano 22 Luty 2008 To chyba lepsze niz moj fiskars... ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diago Napisano 23 Luty 2008 Share Napisano 23 Luty 2008 poszukaj jeszcze obok dzialki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Saper93 Napisano 19 Marzec 2008 Share Napisano 19 Marzec 2008 No, działka kumpla, chłopaka siostry. Ale najbardzie denerwujace jest to że te nadkole (chyba) nie bedzie moje. jakiś za pszeproszeniem frajer" był pierwszy!!!:(( Ale może dostane pozwolenie od własciciela na przeszukanie tego terenu. Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Saper93 Napisano 19 Marzec 2008 Share Napisano 19 Marzec 2008 P.S. jesli ktos wie od czego te nadkola to prosiłbym o id. Nie wiem czy jest sens robić tematu na identyfikacji. Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.