zdziss15 Napisano 21 Luty 2008 Napisano 21 Luty 2008 wie ktoś co to za pociski z 3 zdjęcia i od czego są ?
tomekk Napisano 21 Luty 2008 Napisano 21 Luty 2008 Tez bym chciał mieć taką działkę ;) , na mojej znalazłem 5 guzików wrześniowych oraz polskie i niemieckie łuski od mausera więc też nie jest taka najgorsza.Pozdrawiamtomek
Sv Napisano 21 Luty 2008 Napisano 21 Luty 2008 Te z trzeciej fotki wyglądają jak z ruskiego tanka ale żeby to kreślić na pewno potrzebne są wymiary.... a na marginesie to mają ona zapałki " więc dobrze, że trafły na poligon.Sv
Elgie Napisano 22 Luty 2008 Autor Napisano 22 Luty 2008 Ja to bym wolała działkę z guzikami niż taką wybuchowo/uzbrojoną". A na fotce - mój sprzęt na wykopki:);)hehe
Saper93 Napisano 19 Marzec 2008 Napisano 19 Marzec 2008 No, działka kumpla, chłopaka siostry. Ale najbardzie denerwujace jest to że te nadkole (chyba) nie bedzie moje. jakiś za pszeproszeniem frajer" był pierwszy!!!:(( Ale może dostane pozwolenie od własciciela na przeszukanie tego terenu. Pozdrawiam!
Saper93 Napisano 19 Marzec 2008 Napisano 19 Marzec 2008 P.S. jesli ktos wie od czego te nadkola to prosiłbym o id. Nie wiem czy jest sens robić tematu na identyfikacji. Pozdrawiam!
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.