Skocz do zawartości

dzisiejszy FAKT: Pobiłam hitlerowca!"

Rekomendowane odpowiedzi

A pamiętajcie tekst babci z filmu Jak rozpętałem II wojnę światową"? Babcia uzbrojona w podobną broń do tej na foto, z okrzykiem cyt. Uciekaj dziewczyno" wali w łeb rekonstruktora wh z al.
Notabene pamiętam taki artykuł w skandalach, co to jakiś rolnik z usa zastrzelił (pewnie też z karabinu maszynowego) 2- metrowego pasikonika.
Reasumując, sprawa grubymi nićmi szyta:)))

A pamiętajcie tekst babci z filmu Jak rozpętałem II wojnę światową"? Babcia uzbrojona w podobną broń do tej na foto, z okrzykiem cyt. Uciekaj dziewczyno" wali w łeb rekonstruktora wh z al.
Notabene pamiętam taki artykuł w skandalach, co to jakiś rolnik z usa zastrzelił (pewnie też z karabinu maszynowego) 2- metrowego pasikonika.

Na miejscu tego Pana Majchrzaka wstydziłbym sie podpisywać pod czymś takim, szkoda że babcia nie okrążyła tych pseudorekonstruktorów, wzięła do niewoli i odstawiła do najbliższego punktu policyjnego. Za co otrzymałaby order uśmiechu przypinany na mocherowe nakrycie głowy...cóż głupota w tym kraju jeszce długo bedzie brana za FUCK"!

Panowie nie ma sie co podniecac tym szmatławcem, artykul jak poprzednicy trafnie zauwazyli smierdzi na kilometr sciema, proponuje opuscic zaslone milczena nad ta zenada, bo w ten sposob niepotrzebnie robi się tej makulaturze reklame, na która absolutnie nie zasługuje.

Bardzo prawdopodobne, że historia jest całkowicie wyssana z palca. Nie byłby to pierwszy taki przypadek w tej gazecie. Przypadkiem znam kilku piszących i jednego pstrykającego do F i SE. Uwierzcie mi: przynajmniej ten ostatni NAPRAWDĘ się wstydzi. A czasem nawet boi. Nigdy, na przykład, nie wraca do ludzi, którym zrobił foty.
Jeśli jednak tym razem F, wbrew swoim zwyczajom, nie wyssał opowiastki z miętowych cukierków, to jest tam ciekawy szczegół. Sam sprałbym kowboja, który wymierzył do babci z wykopka.

Wczoraj specjalnie poszedłem do empiku żeby obejrzeć tego szmatławca. Domniemany ekonstruktor" ma na zdjęciu bluzę prawdopodobnie szwedzką (czarne pagony z jakąś koroną) z wykładanym kołnierzem i patkami wh, spodnie w deszczyk wpuszczone w saperki, czarny hełm. Żywcem przeniesiony z dziwadeł.

Proponuje po prostu zaprzestać czytania tej gazety przez tych, którzy to czynią, a nie robić jej jeszcze dodatkowej reklamy, bo mogę się założyć, że kilka osób po przeczytaniu tego wątku poleciało do sklepu i wydało złocisza na to coś. Złotówkę, którą można było wydać na lepsze wyposażenie...

Nie mogłem się powstrzymać :-P
Poświęciłem jedną Princessę" którą miałem sobie kupić po południu, celem spożycia podwieczorka, na rzecz szmatławca... bedzie choć czym podłoge wyściełać przy lakierowaniu skóry na wyposażenie :-]

Stadler napisał:
edzie choć czym podłoge wyściełać przy lakierowaniu skóry na wyposażenie :-]"

A to w takim razie co innego, choć jest to chyba jeden z niewielu sposobów na sensowne wykorzystanie tej gazety. Drugi który przychodzi mi na myśl, to rozpałka do kominka... ;-)

Choć pojawia się pytanie, czy nie lepiej kupić sobie Princessę...

Z całym szacunkiem, ale jakoś średnio mi się chce wierzyć, że te dzieciaki celowały w kogoś.
A jeśli faktycznie (wybaczcie to słowo :D) tak było, to kolesie powinni ponieść pełne tego konsekwencje włącznie z posiadaniem wykopka i grożenie bronią.

Do MATRIXA14XXX:
ze szczegółów jakie posiadasz wynika, że sytuacja była autentyczna. Możesz coś więcej powiedzieć?

Co do artykułu: właścicielem brukowca jest niemiecki wydawca, który specjalizuje się we wciskaniu kitu naiwnym prostaczkom. Nie ustrzegła się przed tym również dziennikarka TVP1, która w porannym przeglądzie prasy w programie Kawa czy Herbata" pomiędzy wypocinami Wyborczej" a Rzeczpospolitą" poleciła ten artykuł (tam właśnie o nim usłyszałem).

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie