Maniek7_2006 Napisano 29 Sierpień 2007 Autor Napisano 29 Sierpień 2007 WitamMoże mi ktoś pomóc, mam taki problem: mam misje w pociągu i juz wracam (dachem pociągu) żeby z niego zeskoczyć i nie mogę dojść bo mojego przyjaciela rozwala gestapo lub mnie, co muszę zrobić, rozwalić gestapo czy jest jakaś inna droga???Może jakieś kody lub trainery (szukałem ale nie znalazłem)Z góry DziękiPozdrO
Fanatyk tygryska Napisano 10 Październik 2008 Napisano 10 Październik 2008 A gdzie ty wogóle kupiłeś tą grę ja szukam 3 lata i nigdzie nic nie ma!! Chętnie bym Ci pomógł.
blo39 Napisano 10 Październik 2008 Napisano 10 Październik 2008 była chyba w tym roku w clicku lub play-u
Maniek7_2006 Napisano 10 Październik 2008 Autor Napisano 10 Październik 2008 gierkę pożyczyłem od brata, kupił kiedyś, a tą misję już przeszedłem, jakby ktoś chciał to napiszę, po prostu tego typa co ze mną jest w pociągu, trzeba ukryć w ostatniej toalecie w ostatnim wagonie, i dalej robic misje, a potem juz na koncu otwierasz mu drzwi od toalety i siuuup skaczesz z pociągu, i cała misja, przeszedłem całą gierkę, polecam bo naprawdę fajnaPozdrO
Grzesio Napisano 17 Październik 2008 Napisano 17 Październik 2008 Ja mam małe pytanie formalne - to jest gra widziana z perspektywy pierwsze czy trzeciej osoby - tzn. oczami bohatera czy zza jego pleców?PzdrGrzesiu
riteks Napisano 17 Październik 2008 Napisano 17 Październik 2008 Jest to gra TPP,czyli bohatera widzimy od tyłu,zza jego pleców.Widok FPS,czyli z pierwszej osoby mamy np.przy celowaniu ze snajperki i przy rozglądaniu się jak stoimy w miejscu.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.