maxikasek Napisano 10 Grudzień 2003 Autor Share Napisano 10 Grudzień 2003 Co to za manierka. Stalowa, pozostałości białej farby. Rosyjska czy polska kawaleryjska? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 10 Grudzień 2003 Share Napisano 10 Grudzień 2003 Chyba niemiecka pierwszowojenna. Poszukaj mojego teatu tutaj na Identyfikacji" niedawno taką samą wrzucałem do rozpoznania.pzdrbjar_1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxikasek Napisano 10 Grudzień 2003 Autor Share Napisano 10 Grudzień 2003 No i właśnie wydaje mi sie że różnią się trochę kształtem. A może to złudzenie apteczne". I nie moge się dopatrzeć bić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 10 Grudzień 2003 Share Napisano 10 Grudzień 2003 Nie wszystkie polskie miały bicia, z jednej strony powinno być takie ucho z drutu do łańcuszka.Myślę, że ta nie jet polska. Jeszcze sprawdzę.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muslim Napisano 10 Grudzień 2003 Share Napisano 10 Grudzień 2003 Pruska pierwszo wojenna na 100%. Mam takie, a od polskiej troche jest inna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muslim Napisano 10 Grudzień 2003 Share Napisano 10 Grudzień 2003 Ale jest bardzo ciekawa bo malowana na biało. Jeszcze się z taką nie spotkałe.A bić poszukaj na szyjce powinny być. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
maxikasek
Co to za manierka. Stalowa, pozostałości białej farby. Rosyjska czy polska kawaleryjska?
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.