maxikasek Napisano 10 Grudzień 2003 Autor Napisano 10 Grudzień 2003 Co to za manierka. Stalowa, pozostałości białej farby. Rosyjska czy polska kawaleryjska?
bjar_1 Napisano 10 Grudzień 2003 Napisano 10 Grudzień 2003 Chyba niemiecka pierwszowojenna. Poszukaj mojego teatu tutaj na Identyfikacji" niedawno taką samą wrzucałem do rozpoznania.pzdrbjar_1
maxikasek Napisano 10 Grudzień 2003 Autor Napisano 10 Grudzień 2003 No i właśnie wydaje mi sie że różnią się trochę kształtem. A może to złudzenie apteczne". I nie moge się dopatrzeć bić.
Gość Napisano 10 Grudzień 2003 Napisano 10 Grudzień 2003 Nie wszystkie polskie miały bicia, z jednej strony powinno być takie ucho z drutu do łańcuszka.Myślę, że ta nie jet polska. Jeszcze sprawdzę.Pozdrawiam
muslim Napisano 10 Grudzień 2003 Napisano 10 Grudzień 2003 Pruska pierwszo wojenna na 100%. Mam takie, a od polskiej troche jest inna.
muslim Napisano 10 Grudzień 2003 Napisano 10 Grudzień 2003 Ale jest bardzo ciekawa bo malowana na biało. Jeszcze się z taką nie spotkałe.A bić poszukaj na szyjce powinny być.
Pytanie
maxikasek
Co to za manierka. Stalowa, pozostałości białej farby. Rosyjska czy polska kawaleryjska?
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.