Paulus1 Napisano 28 Sierpień 2007 Autor Napisano 28 Sierpień 2007 Witam!Czy jest w okolicy Łeby coś wartego zobaczenia, oprócz wyrzutni V? (oczywiście coś z zakresu zainteresowania tego forum ;-) ) oraz wyprawy na Hel?Z góry dzięki za sugestie ;-)
Paulus1 Napisano 28 Sierpień 2007 Autor Napisano 28 Sierpień 2007 Chyba mylnie zatytułowałem wątek - większość z zaglądających myśli że mam jakąś propozycje. nie widzę opcji edycji. Prosiłbym admina o zmianę tytułu na np. Łeba i okolice - czy jest coś wartego zobaczenia"Pozdrawiam i przepraszam za zmieszanie :)
beaviso Napisano 28 Sierpień 2007 Napisano 28 Sierpień 2007 Jakiej wyrzutni V"? Dobudowali coś ostatnio?M.
profos Napisano 29 Sierpień 2007 Napisano 29 Sierpień 2007 Prócz wyrzutni to nic ciekawego z tego tematu więcej nie zobaczysz. Można jeszcze pooglądać bunkry. Są one po lewej stronie od miejscowości na wydmach blisko zejścia na plażę. Byłem już tam wieki temu, więc nie nakieruję Cię dokładnie na to miejsce bo sam już dobrze nie pamiętam.
matrix14xxx Napisano 29 Sierpień 2007 Napisano 29 Sierpień 2007 Jeszcze pozostałości po jednostce rakietowej LWP.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.