arsaces Posted August 26, 2007 Author Posted August 26, 2007 Witam i proszę o pomoc. Mam przedmiot, który ma być osłoną spłonki naboju artyleryjskiego (transportową) ale równie dobrze może być to coś innego np. pokrywa od jakiegoś zbiornika. Bardzo proszę o pomoc w identyfikacji. Pozdrawiam Michał
arsaces Posted August 27, 2007 Author Posted August 27, 2007 Może ktoś wie dokładnie czym może być przedmiot ze zdjęcia? Jeżeli byłoby to nosidło na nabój to może ktoś zna linki do zdjęć przedstawiających takie nosidło w użyciu"? Pozdrawiam Michał
Łazior Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 Tu Arsaces massz jak to wygladałohttp://wehrmachts.kisten.free.fr/claie_105mm_2.htm
arsaces Posted August 26, 2007 Author Posted August 26, 2007 Witam i proszę o pomoc. Mam przedmiot, który ma być osłoną spłonki naboju artyleryjskiego (transportową) ale równie dobrze może być to coś innego np. pokrywa od jakiegoś zbiornika. Bardzo proszę o pomoc w identyfikacji. Pozdrawiam Michał
Question
arsaces
Witam i proszę o pomoc. Mam przedmiot, który ma być osłoną spłonki naboju artyleryjskiego (transportową) ale równie dobrze może być to coś innego np. pokrywa od jakiegoś zbiornika. Bardzo proszę o pomoc w identyfikacji. Pozdrawiam Michał
6 answers to this question
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.