arsaces Napisano 26 Sierpień 2007 Autor Napisano 26 Sierpień 2007 Witam i proszę o pomoc. Mam przedmiot, który ma być osłoną spłonki naboju artyleryjskiego (transportową) ale równie dobrze może być to coś innego np. pokrywa od jakiegoś zbiornika. Bardzo proszę o pomoc w identyfikacji. Pozdrawiam Michał
arsaces Napisano 27 Sierpień 2007 Autor Napisano 27 Sierpień 2007 Może ktoś wie dokładnie czym może być przedmiot ze zdjęcia? Jeżeli byłoby to nosidło na nabój to może ktoś zna linki do zdjęć przedstawiających takie nosidło w użyciu"? Pozdrawiam Michał
Łazior Napisano 27 Sierpień 2007 Napisano 27 Sierpień 2007 Tu Arsaces massz jak to wygladałohttp://wehrmachts.kisten.free.fr/claie_105mm_2.htm
arsaces Napisano 26 Sierpień 2007 Autor Napisano 26 Sierpień 2007 Witam i proszę o pomoc. Mam przedmiot, który ma być osłoną spłonki naboju artyleryjskiego (transportową) ale równie dobrze może być to coś innego np. pokrywa od jakiegoś zbiornika. Bardzo proszę o pomoc w identyfikacji. Pozdrawiam Michał
Pytanie
arsaces
Witam i proszę o pomoc. Mam przedmiot, który ma być osłoną spłonki naboju artyleryjskiego (transportową) ale równie dobrze może być to coś innego np. pokrywa od jakiegoś zbiornika. Bardzo proszę o pomoc w identyfikacji. Pozdrawiam Michał
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.