witam. wpadły mi w ręce dwa guziki i nie wiem co to za jedne. 1. Kształt okrągły w środku tarcza , podzielona na pół w lewej powołowie chyba lew stojący na łapach górne jagby uniesione do walki z pyska wystaje język ogon skręcony z dwóch po prawa strona podzielona na trzy części górna i dolna równej wielkości z kreskami poziomymi środkowa częśc mniejsza wypełniona kropkami , dookoła tarczy powierzchnia z dziurkami. 2. okrągły na zewnątrz obwódka w środku korona coś podobna do korony browarów tyskich otoczona powierzchnią w nierówno umieszczone kropki plamki itd .
Pytanie
RASTCOM
wpadły mi w ręce dwa guziki i nie wiem co to za jedne.
1. Kształt okrągły w środku tarcza , podzielona na pół w lewej powołowie chyba lew stojący na łapach górne jagby uniesione do walki z pyska wystaje język ogon skręcony z dwóch po prawa strona podzielona na trzy części górna i dolna równej wielkości z kreskami poziomymi środkowa częśc mniejsza wypełniona kropkami , dookoła tarczy powierzchnia z dziurkami.
2. okrągły na zewnątrz obwódka w środku korona coś podobna do korony browarów tyskich otoczona powierzchnią w nierówno umieszczone kropki plamki itd .
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.