Hitboy64 Napisano 24 Sierpień 2007 Autor Napisano 24 Sierpień 2007 Witam, szukałem informacji o tym wykrywaczu na naszym forum lecz nie znalazłem informacji od jego użytkowników. Chciałbym poznać opinie na jego temat bo jak na razie znam te dane z aukcji http://www.allegro.pl/item224699729_wykrywacz_pionier_selekt_polski_nie_chinczyk.html z góry dziękuję
Saper93 Napisano 24 Sierpień 2007 Napisano 24 Sierpień 2007 Witam!Na zdjęciu pokazany jest master III, a nie pionier. Raczej przeznaczony na monetki. Musi pan poszukać w google. Ja ma mastera II, z PENelektronik i nie jest zły. Wielką zaletą tych wykrywaczy jest mała waga. Pozdrawiam!
Hitboy64 Napisano 24 Sierpień 2007 Autor Napisano 24 Sierpień 2007 Wiem że na zdjęciu jest master :) ale z wyglądu różnią się 2 przełącznikami :) a zresztą nie o wygląd tu chodzi :) chciałem poznać zdanie na temat pracy i osiągów tej wykrywki
Hitboy64 Napisano 28 Sierpień 2007 Autor Napisano 28 Sierpień 2007 No więc? :) nikt nic nie wie? może ktoś coś powie o pionierze 7? zastanawiam się nad tymi dwoma wykrywaczami
anRO Napisano 29 Sierpień 2007 Napisano 29 Sierpień 2007 Sprzęt dla początkujących,zasięgowo słabo, może na plażę być dobry.Generalnie łyka powierzchniówke.Miałem ale bez dyskryminacji,dlatego na ten temat się nie wypowiadam.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.