siwyr Napisano 21 Sierpień 2007 Autor Napisano 21 Sierpień 2007 Witam .Jest to częścią czegoś? ślad po ułamaniu przy napisie .Długość 6,5 cm,szer 1,2 cm,w najszerszym miejscu,gr 1 mm.Ciekawi mnie samo wytłoczenie.Litery drukowane CONFISERTE DESCOURMETS St PETEROURS.Dzięki.Pozdro.
Catadero Napisano 21 Sierpień 2007 Napisano 21 Sierpień 2007 Przedmiot jest związany(lub reklamuje)z cukiernią. Przypuszczam,że pierwsze słowo to confiserie",czyli cukiernia.
siwyr Napisano 22 Sierpień 2007 Autor Napisano 22 Sierpień 2007 Catadero troche zle odczytales tekst z mego opisu !!! sprobuj jeszcze raz sprawdzic nasz teks rozni sie koncowka CONFISERTEi napisz to jak u ciebie sie sprawdza
siwyr Napisano 23 Sierpień 2007 Autor Napisano 23 Sierpień 2007 Dla Catadero i Kopijnika wytłoczenie jest tak jak podałem w poście i CONFISERTE oraz St PETEROURS jest tak jak wytłoczone według mnie to łacina , ale nie jestem pewny. Dalej czekam na odpowiedź. Pozdro Dzięki
kopijnik2 Napisano 23 Sierpień 2007 Napisano 23 Sierpień 2007 ależ...daj foto tych sygnatur, bo nie wierzę...
siwyr Napisano 24 Sierpień 2007 Autor Napisano 24 Sierpień 2007 Catadero miałeś rację te słowo to confiserie.Pozostałe tak jak podałem,Kopijnik2 zdjęcia nie podam bo niemam czym,ale uwierz mi jest tak jak napisane.Pozdro.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.