Solo Napisano 21 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 21 Sierpień 2007 Witam. 19 sierpnia 2007 w Konewce koło Spały przed schronem kolejowym rozegrała się bitwa z okresu IIWŚ z udziałem zmotoryzowanych wojsk niemieckich i polskich. Zamieszczam zdjęcie do obejrzenia. Więcej na www.bunkierkonewka.eu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ober_schutze Napisano 21 Sierpień 2007 Share Napisano 21 Sierpień 2007 Fajne reko, nie ma co. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cronos Napisano 21 Sierpień 2007 Share Napisano 21 Sierpień 2007 Daj więcej foto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Horst Napisano 21 Sierpień 2007 Share Napisano 21 Sierpień 2007 Czekamy na fotki, bo to co daliście w galerii to nic nie widać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szym Napisano 22 Sierpień 2007 Share Napisano 22 Sierpień 2007 Dakładam parę fotek. Nie mam ich na razie wiele, bo cała ekipa Anlage Mitte" poszła a wojnę" i nie miał kto ich fotografować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szym Napisano 22 Sierpień 2007 Share Napisano 22 Sierpień 2007 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szym Napisano 22 Sierpień 2007 Share Napisano 22 Sierpień 2007 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ober_schutze Napisano 22 Sierpień 2007 Share Napisano 22 Sierpień 2007 ostatnie foto juz gdzies widziałem...aaa czy to nie były rekonstrukcyjne dziwadła 2? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fbatekb Napisano 23 Sierpień 2007 Share Napisano 23 Sierpień 2007 Odwiedziłem z żoną Konewkę oraz Jeleń tego dnia jednak bardziej z rana więc mogłem się na spokojnie przyjrzeć i rozejrzeć po terenie. Konewka - zadbana, oznakowana, czysto, widać, że ktoś o to wszystko dba i chwała mu za to. No i dostałem fajną gazetkę ;).Jeleń - niestety dużo gorzej, brudno (jeden z budynków sprawiał wrażenie, jakby ktoś tam miał pralnie i wytwórnię alkoholu - tyle było jakichś resztek ubrań i butelczyn różnych), oznakowanie gdzieniegdzie jest ale widać, że jest to miejsce regularnych spotkań młodzieży (z Tomaszowa Maz.?) co przekłada się niestety na stan obiektów. Wiem, że ktoś próbuje o to zadbać i życzę mu wytrwałości.Z poważaniemfb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek123 Napisano 23 Sierpień 2007 Share Napisano 23 Sierpień 2007 SOLO Daj wiecej fotek z reko koko :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.