Teutonic Napisano 21 Sierpień 2007 Napisano 21 Sierpień 2007 Qrcze, mnie chodzi jedynie o to aby wogóle padali". A tak to pustawo jest od zabitych na polu bitwy. Jak więc rozwiązać ten problem?
Horhe Napisano 22 Sierpień 2007 Napisano 22 Sierpień 2007 Staram się co drugą imprezę padać i udawać rannego/ubitego, np. ostatnio w Będominie.Jakby nas było przynajmnie dwa razy tyle, to inscenizacje wyglądałyby bardziej autentycznie :) Nikogo się nie zmusi do padania, trzeba po prostu chcieć.
Teutonic Napisano 22 Sierpień 2007 Napisano 22 Sierpień 2007 Brawo Horhe. Zasługujesz na szacunek za swoja postawę i podejście do rekonstrukcji. Szkoda, że inni tak nie myślą.P.S. A liczba uczestników (każdej rekonstrukcji) nie zwalnia od tego by uczynić widowisko bliskie historycznemu realizmowi.
longwood Napisano 8 Marzec 2008 Napisano 8 Marzec 2008 jak wyglada sprawa rekonstrukcji bitwy nad kaczawa, orientuje sie ktos?Mi sie wydaje ze to siadlo juz kilka lat temu, ale mam nadzieje ze sie myle..
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.