MOLA Napisano 18 Sierpień 2007 Autor Napisano 18 Sierpień 2007 Witam. znalazłem taką niby uszczelkę gumową średnica zew.około 45 mm wew. 20 mm .Na uszczelce znajdują sie napisy:WAGNER LO..KHEED Y27 FD-368 USA. (tam gdzie dwie kropeczki zamazana literka)Moze ktos wie od czego moze to byc? pozdrawiam
MOLA Napisano 18 Sierpień 2007 Autor Napisano 18 Sierpień 2007 Witam. znalazłem taką niby uszczelkę gumową średnica zew.około 45 mm wew. 20 mm .Na uszczelce znajdują sie napisy:WAGNER LO..KHEED Y27 FD-368 USA. (tam gdzie dwie kropeczki zamazana literka)Moze ktos wie od czego moze to byc? pozdrawiam
sp7mfu Napisano 18 Sierpień 2007 Napisano 18 Sierpień 2007 Podejrzewam uszczelkę tłoczka w cylinderku hamulcowym. firma Wagner Lockheed.Pozdrawiam
MOLA Napisano 18 Sierpień 2007 Autor Napisano 18 Sierpień 2007 tak chyba masz racje kolego , ja poprzegladałem google i faktycznie to jest jakas uszczelka od cylinderka , tylko ze min. amerykanie w latach powojennych robili takie do volvo , a ja ja znalazłem na pozycjach rosyjskich czy moze pochodzic od wilissa czy moze od jakiegosa niemieckiego pojazdu???
Pytanie
MOLA
Witam. znalazłem taką niby uszczelkę gumową średnica zew.około 45 mm wew. 20 mm .Na uszczelce znajdują sie napisy:
WAGNER LO..KHEED Y27 FD-368 USA. (tam gdzie dwie kropeczki zamazana literka)Moze ktos wie od czego moze to byc? pozdrawiam
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.