aras Napisano 7 Grudzień 2003 Autor Share Napisano 7 Grudzień 2003 będę wdzięczny za wszelkie informacje o tym mieśmiertelniku i o funkcji żołnierza : 4./SS-T-Stuba Stu Nie podałem nr żołnierza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 10 Grudzień 2003 Share Napisano 10 Grudzień 2003 Witaj.Mogę prosić o skana tego nieśmiertelnika na maila. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 10 Grudzień 2003 Share Napisano 10 Grudzień 2003 bodryl@poczta.onet.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MTC Napisano 9 Grudzień 2003 Share Napisano 9 Grudzień 2003 T - Totenkopf" (3.SS-Panzer-Div.)Stuba - (SS)- SturmbannStu - Sturm lub Sturmgeschutz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brivibai Napisano 23 Grudzień 2003 Share Napisano 23 Grudzień 2003 Mam taką całą ale z 1 komp.to oczywiście blacha z obozuw sztutowie.Pewno ją znalazłeś na trasie marszu śmierciw 01.1945 koło wejherowa lub Gdyni.Pozdrowienia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aras Napisano 7 Grudzień 2003 Autor Share Napisano 7 Grudzień 2003 będę wdzięczny za wszelkie informacje o tym mieśmiertelniku i o funkcji żołnierza : 4./SS-T-Stuba Stu Nie podałem nr żołnierza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
aras
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.