Skocz do zawartości

pytanie o wykrywkę

56-sierżant

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Proszę o poradę , co jest lepsze do monet smętek czy lepszy byłby Land Star.Jeżeli chodzi ktoś z Land Starem to jaki ma on zakres częstotliwości.Dzięki za informację.
Napisano
Nie jestem weteranem jak to napisał jastrząb w jednym z postów
wycelowanym przeciwko mnie, ale smętek tylko na militarke. Więc land star jest lepszy, zależy również ile chcesz wydać może za tą cena do się kupić coś lepszego.

POZDRAWIAM!
Napisano
zalezy tez jaki to mialby byc lan star. ja mialem przez 2 lata bonty huntera i lezki tez wychodzily,tzn.kopiejki.jedynie co mialem do zarzucenia to zbyt delikatna cewka. daz dol
Napisano
Na myśli miałem Bonty huntera Land Star , znajomy z takim chodzi i ciągnie drobniejsze nonetki niż ja smędkiem .Fakt że na militarkę lepszy smętek ,ale mnie interesują bardziej monety. A co lepszego od land Stara można kupić w przedziale kasowym do 1500 zł ?
Napisano
Za 1500 PLNów można kupić z nowych sprzętów bardzo wiele,a z używek praktycznie wszystko.Pytanie tylko jak bardzo zależy Ci na czasie potrzebnym do złapania okazji.Sugeruję poczytanie tego forum i pokrewnych.Z pewnością coś Cię zainteresuje.Uważaj tylko na klakę w stylu:Moja teściowa chodzi z C.... i facet z EXem VI nic po niej nie znajduje".Grunt to odpowiednie zgranie wykrywki z operatorem.
A HSik to fkatycznie super wykrywka,szkoda tylko,że nie na monetki :(
Pozdrawiam,
wicja1.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie