Gość Napisano 18 Czerwiec 2002 Napisano 18 Czerwiec 2002 Sorki, jeśli obrażam fanów Brathanków, ale miałem natchnienie, korba mi odbiła i przerobiłem tekst ich przeboju, mam nadzieje, że wam się spodoba :)Brathanki - Czerwone NabojeCzerwone naboje,czerwone niczym winonaboje z leśnej otulinyi HS-3 dziewczyny hejHS-3!HS-3 i naboje meon pochwalił i rzekłze ze mną poszukać chcejego jeep i duży szpadelfajny byłw skórę miał wtarty na komary żelPotem mnie na wycieczke wziąłi na wycieczce tejmym HS-3 po lesie szukoł :)wszyccy mi zazdrościli tamgdy wróciłam i gdyz mauserem pod pachą szłam!Czerwone naboje.....Wczoraj tez w tamtym lesie była na skórze mu żelod komarów srebrzyście lśniłTyle że z Kryśką cały czasszukał a w stronę mącewką nie skręcił ni jeden raz!Hej!Z innym poszukam gdyz tą Kryśką będziesz tya potem czemu nieniech inny las kopie!
Hartmann Napisano 18 Czerwiec 2002 Napisano 18 Czerwiec 2002 Gorąco ostatnio,strasznie gorąco.A mówili w telewizji czapeczka na głowę i dużo płynów.Hartmann:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Spyder Napisano 18 Czerwiec 2002 Napisano 18 Czerwiec 2002 Oj tak. Ewidentne symptomy porażenia słonecznego.Paweł Spyder" Liszewski:))))))))))))))))))))))
mick1 Napisano 19 Czerwiec 2002 Napisano 19 Czerwiec 2002 eee tam a mnie sie podoba, no fajne jest, tylko ta cewka sie roznie moze kojarzyc :))i powiedz co piles.. i ile :)
Gość Napisano 19 Czerwiec 2002 Napisano 19 Czerwiec 2002 tak to już jest: odkurzacz" w naprawie, trzeba coś robić by się nie nudzić:)
Gość Napisano 20 Czerwiec 2002 Napisano 20 Czerwiec 2002 A ja zastanawiam sie nad bohateremtej piosenki czyzby byl to....Wypiera sie z on nie ma HS3 -a w piosence wyrazniemym HS3 po lesie szukol"I nawet te szukol" tez z gwary Slaskiej.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.