Tekaes Napisano 12 Sierpień 2007 Autor Napisano 12 Sierpień 2007 Looknijcie:http://www.poloniamilitaris.pl/index.php?tryb=news&id_news=819Kto zbiera wojsko wrześniowe?
timbuktu Napisano 12 Sierpień 2007 Napisano 12 Sierpień 2007 Dzięki za powiadomienie - szkoda, że organizator nie oglosił tego 15 sierpnia w poludnie. Na pewno byłyby tłumy. Zresztą jestem ciekaw czy w ogóle się ktoś zgłosi........
Stadler Napisano 12 Sierpień 2007 Napisano 12 Sierpień 2007 Ciekawy terminarz- 14 lipca już chyba dawno za nami :-)
Sosab Napisano 12 Sierpień 2007 Napisano 12 Sierpień 2007 He he he !!!!Ciekawa taktyka ,dziś 12-sty sierpnia i pewne wyobrażenie o GRH jest takie że d-cy wydadzą rozkaz do zbiórki na trabce i wszyscy członkowie Grup Rekonstrukcji przybiegna na zbiórkę?Oddziały 1 SBS gotowe były do defilady tydzień temu.....odwołane więc ludzie dali już spokój a Wy teraz ogłaszacie DEFILADE i zbieracie grupy?Kto tam u Was dowodzi?Dyletanci? Amatorzy?ŻENADA i żal mi Was koledzyPOZDRAWIAMŻycze lepszej komunikacji z ludźmi odtwarzającymi tradyje Wojska Polskiego w naszym kraju.Nie koniecznie tylko zrzeszonymi koło waszego podwórka"CZOŁEM
acer Napisano 12 Sierpień 2007 Napisano 12 Sierpień 2007 Ale w klocki ludzie lecą, naprawdę....Nie wiadomo o co chodzi, a jak nie wiadomo o co chodzi to napewno chodzi o .........
Michał MG42 Napisano 13 Sierpień 2007 Napisano 13 Sierpień 2007 Niektórym się chyba wydaje że my jesteśmy takimi ultrasami że daliśmy się dożywotnio skoszarować... Oczywiście pełna dyspozycyjność !
Horhe Napisano 17 Sierpień 2007 Napisano 17 Sierpień 2007 To w końcu była ta defilada? Relacji w TV nie widziałem.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.