Tekaes Napisano 12 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 12 Sierpień 2007 Looknijcie:http://www.poloniamilitaris.pl/index.php?tryb=news&id_news=819Kto zbiera wojsko wrześniowe? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
timbuktu Napisano 12 Sierpień 2007 Share Napisano 12 Sierpień 2007 Dzięki za powiadomienie - szkoda, że organizator nie oglosił tego 15 sierpnia w poludnie. Na pewno byłyby tłumy. Zresztą jestem ciekaw czy w ogóle się ktoś zgłosi........ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stadler Napisano 12 Sierpień 2007 Share Napisano 12 Sierpień 2007 Ciekawy terminarz- 14 lipca już chyba dawno za nami :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
meleskul Napisano 12 Sierpień 2007 Share Napisano 12 Sierpień 2007 może chodzi o Bastylię lub Grunwald...? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosab Napisano 12 Sierpień 2007 Share Napisano 12 Sierpień 2007 He he he !!!!Ciekawa taktyka ,dziś 12-sty sierpnia i pewne wyobrażenie o GRH jest takie że d-cy wydadzą rozkaz do zbiórki na trabce i wszyscy członkowie Grup Rekonstrukcji przybiegna na zbiórkę?Oddziały 1 SBS gotowe były do defilady tydzień temu.....odwołane więc ludzie dali już spokój a Wy teraz ogłaszacie DEFILADE i zbieracie grupy?Kto tam u Was dowodzi?Dyletanci? Amatorzy?ŻENADA i żal mi Was koledzyPOZDRAWIAMŻycze lepszej komunikacji z ludźmi odtwarzającymi tradyje Wojska Polskiego w naszym kraju.Nie koniecznie tylko zrzeszonymi koło waszego podwórka"CZOŁEM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 12 Sierpień 2007 Share Napisano 12 Sierpień 2007 Ale w klocki ludzie lecą, naprawdę....Nie wiadomo o co chodzi, a jak nie wiadomo o co chodzi to napewno chodzi o ......... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał MG42 Napisano 13 Sierpień 2007 Share Napisano 13 Sierpień 2007 Niektórym się chyba wydaje że my jesteśmy takimi ultrasami że daliśmy się dożywotnio skoszarować... Oczywiście pełna dyspozycyjność ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Horhe Napisano 17 Sierpień 2007 Share Napisano 17 Sierpień 2007 To w końcu była ta defilada? Relacji w TV nie widziałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 17 Sierpień 2007 Share Napisano 17 Sierpień 2007 Defilada - widmo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.