Skocz do zawartości

Czy może mi ktoś wyjaśnic....

Winchester

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Mam takie pytanie ... Byłem już któryś raz na Jarmarku Dominikańskim i po raz kolejny natrafiłem na stoiska z różnego rodzaju wykopkową bronią >> przewaga mauzerów. Niektóre w dośc dobrym stanie jak na wykopki , do tego mnóstwo części. I teraz moje pytanie dlaczego za każdym razem jak ktoś pokaże na tym forum zdjęcie wykopka to od razu jest zarzucany moralizującymi" hasłami o karze grożącej za jego posiadanie itp. że policja wtargnie i inne pierdoły ! Dlaczego skoro na jarmarku policja przechodzi koło takiego stoiska dziesiątki razy i już od paru lat i jakoś nie przyczepiają sie do tego >> Prosze o sensowne wyjaśnienie...
Z góry dziękuje i pozdrawiam

Winchester

PS. Oczywiście ten post nie ma na celu wkopac" żadnego ze sprzedających na jarmarku , lecz tylko chciałbym sie dowiedziec dlaczego u nas na forum wystawienie zdjęcia wykopka jest od razu zbrodnią....
Napisano
chodzi o to, ze lepiej obserwowac osob ktore cos kupia na takim stoisku z mauserami i isc za nimi do domku a nie zamykac kurę, która złote jajka daje.

licza sie wyniki
lepiej zamknac 10 kupujacych niz jednego sprzedajacego

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie