igor02 Napisano 9 Sierpień 2007 Autor Napisano 9 Sierpień 2007 Witam Jak w temacie proszę o pomoc w identyfikacji tego czegoś.Średnica ok. 5cm. Mi się w pierwszej chwili wydawało ,że to może epolet ale nigdzie takiego nie znalazłem i nie wiem może jakaś ozdoba końska?Pozdroigor02
Parowóz Napisano 10 Sierpień 2007 Napisano 10 Sierpień 2007 ruska proteza ucha - nadawana w nagrode za utratę ucha prawdziwego :):):):)
igor02 Napisano 9 Sierpień 2007 Autor Napisano 9 Sierpień 2007 Witam Jak w temacie proszę o pomoc w identyfikacji tego czegoś.Średnica ok. 5cm. Mi się w pierwszej chwili wydawało ,że to może epolet ale nigdzie takiego nie znalazłem i nie wiem może jakaś ozdoba końska?Pozdroigor02
igor02 Napisano 9 Sierpień 2007 Autor Napisano 9 Sierpień 2007 Druga stronaBardzo proszę admina" o przeniesienie wątku do identyfikacji bo coś pomieszałem.
igor02 Napisano 10 Sierpień 2007 Autor Napisano 10 Sierpień 2007 Dobre Parowóz ale chyba nie ruska bo gwiazda jakaś inniejsza:):):):D Ale dzięki i za toPozdro
kokesh Napisano 10 Sierpień 2007 Napisano 10 Sierpień 2007 Bardzo przypomina klamrę od paska. a właściwie jej bardziej ozdobną część .Przypomnij sobie jak wyglądała klamra od pasa harcerskiego ,jej zasadę działania .Ta pewnie jest od jakiegoś cywila .Pozdro...
igor02 Napisano 10 Sierpień 2007 Autor Napisano 10 Sierpień 2007 W sumie może i tak tylko ten pasek musiałby być nie szerszy niż 1,5 cm. A tak na marginesie znależione w miejscu obozowania taborów napoleońskich.
Pytanie
igor02
Witam
Jak w temacie proszę o pomoc w identyfikacji tego czegoś.
Średnica ok. 5cm. Mi się w pierwszej chwili wydawało ,że to może epolet ale nigdzie takiego nie znalazłem i nie wiem może jakaś ozdoba końska?
Pozdro
igor02
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.