maskot5pu Napisano 5 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 5 Sierpień 2007 witam chciałbym kupić ten typ czapki ale w dobrej jakości nie żadną przeróbkę i nie bardzo mogę znaleźć może ktoś udzieli mi porady gdzie w Polsce mogę takową nabyć z góry dziękiMaskot5pu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ober_schutze Napisano 5 Sierpień 2007 Share Napisano 5 Sierpień 2007 Hero mialo fajne crushery swego czasu były na alledrogo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Horst Napisano 5 Sierpień 2007 Share Napisano 5 Sierpień 2007 Hero ma ładne za chyba 300zł? Albo z zaagranicy, ale to wydatek kilkaset zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Horst Napisano 5 Sierpień 2007 Share Napisano 5 Sierpień 2007 tośmy sie zgrali xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ober_schutze Napisano 5 Sierpień 2007 Share Napisano 5 Sierpień 2007 ano :] co do ceny to nawet ponizej 300, 280 chyba obszyta na SS albo WH. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dunczyk Napisano 6 Sierpień 2007 Share Napisano 6 Sierpień 2007 Zdecydowanie Hero, ich crushery są dobrej jakości, ładnie obszyte, waffenfarbe do wyboru, późniejsze zabiegi" zmierzające do połamania i ułożenia, zapewniają właściwy efekt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leon wallonien Napisano 6 Sierpień 2007 Share Napisano 6 Sierpień 2007 Witaj maskot5pu!!!!Jak crusher to tylko z Hero jest jeszcze Yanik ale to lipa-tył jest dluzszy o prawie 2cm a sukno ma dlugie włosie i daszek ze zlej skory.Crusher z Hero mozna swietnie wyprofilowac przy pomocy pary lub spryskiwacza. Pamietaj by pierwsze wygiac przod do Tyłu i wtedy modelowac-pod tym wzgledem Hero nie ma sobie rownych koszt290zł.tel:061 8350 215 popros z działem historycznym i tam sie wszystkiego dowiesz.Pozdrawiam!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leon wallonien Napisano 6 Sierpień 2007 Share Napisano 6 Sierpień 2007 Fota 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leon wallonien Napisano 6 Sierpień 2007 Share Napisano 6 Sierpień 2007 Fota 3Jak sie zdecydujesz to kup sobie lepiej nr. wieksza po mocnej ulewie moze sie zmniejszyc 5mm.to było normalne nawet w oryginałach a w zimie pod szalokomoniare bedzie pasowała! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maskot5pu Napisano 6 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 6 Sierpień 2007 witam dzięki za podpowiedzi ja dla siebie chce w barwach saperów wehrmachtu główkę mam niemałą bo normalnie to nr.59 nosze to mam 60 zamówić?a jak długo się na nią oczekuje w hero? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dunczyk Napisano 7 Sierpień 2007 Share Napisano 7 Sierpień 2007 Hero twierdzi, że crushery robią na bieżąco i są dostępne w ciągu kilku dni, musisz skontaktować się z nimi telefonicznie, rzeczywiście rozmiarówka hero jest trochę... większy numer na pewno nie zaszkodzi, chociaż podczas wodnych kompieli lekko się naciąga. Dodatkowa rada przy układaniu : pod wpływem prysznica, najlepiej w wersji mgiełka sam klapnie ładnie, potem można go modelować jeszcze ręcznie, tak jak pisał leon wallonien Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maskot5pu Napisano 9 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 9 Sierpień 2007 witam ponownie no na moje nieszczęście w hero mają przerwę urlopową do 15 czyli nie zdążą mi uszyć na czas jak pech to pech dzięki za pomoc!!!!!!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.