Skocz do zawartości

kopia crusher,a gdzie kupić dobrą?????????

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
witam chciałbym kupić ten typ czapki ale w dobrej jakości nie żadną przeróbkę i nie bardzo mogę znaleźć może ktoś udzieli mi porady gdzie w Polsce mogę takową nabyć z góry dzięki
Maskot5pu
Napisano
Zdecydowanie Hero, ich crushery są dobrej jakości, ładnie obszyte, waffenfarbe do wyboru, późniejsze zabiegi" zmierzające do połamania i ułożenia, zapewniają właściwy efekt
Napisano

Witaj maskot5pu!!!!Jak crusher to tylko z Hero jest jeszcze Yanik ale to lipa-tył jest dluzszy o prawie 2cm a sukno ma dlugie włosie i daszek ze zlej skory.Crusher z Hero mozna swietnie wyprofilowac przy pomocy pary lub spryskiwacza. Pamietaj by pierwsze wygiac przod do Tyłu i wtedy modelowac-pod tym wzgledem Hero nie ma sobie rownych koszt290zł.tel:061 8350 215 popros z działem historycznym i tam sie wszystkiego dowiesz.Pozdrawiam!!!

Napisano
witam dzięki za podpowiedzi ja dla siebie chce w barwach saperów wehrmachtu główkę mam niemałą bo normalnie to nr.59 nosze to mam 60 zamówić?a jak długo się na nią oczekuje w hero?
Napisano
Hero twierdzi, że crushery robią na bieżąco i są dostępne w ciągu kilku dni, musisz skontaktować się z nimi telefonicznie, rzeczywiście rozmiarówka hero jest trochę... większy numer na pewno nie zaszkodzi, chociaż podczas wodnych kompieli lekko się naciąga. Dodatkowa rada przy układaniu : pod wpływem prysznica, najlepiej w wersji mgiełka sam klapnie ładnie, potem można go modelować jeszcze ręcznie, tak jak pisał leon wallonien
Napisano
witam ponownie no na moje nieszczęście w hero mają przerwę urlopową do 15 czyli nie zdążą mi uszyć na czas jak pech to pech dzięki za pomoc!!!!!!!!!!!!

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie