Dave1976 Napisano 3 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 3 Sierpień 2007 Są już rekonstrukcyjne dziwadła gdzie są wyśmiewane i krytykowane osoby które rozpoczynają przygodę z rekonstrukcją i czasami z powodu braku wiedzy lub pieniędzy nie maja wyposażenia z najwyższej półki (oczywiście nie bronię tu ewidentnych przypadków niedbalstwa i olewactwa), więc sobie pomyslałem że może warto żeby Koledzy którzy zawsze mają najwięcej do powiedzenia i do skrytykowania mogli się pochwalić swoimi osiągnięciami. Ciekawy jestem czy znajdą się chętni. Acha i dodam jeszcze, że oprócz złośliwych komentarzy w rekonstrukcyjnych dziwadłach są także komentarze fachowe i konstruktywne bez niemiłych podtekstów takie jak np Kolegi Hindusa.Pozdrawiam Dave Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akagi Napisano 3 Sierpień 2007 Share Napisano 3 Sierpień 2007 prosze bardzo.... czekam na naśladowców :))))))))))))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klaus BOLS Napisano 3 Sierpień 2007 Share Napisano 3 Sierpień 2007 GRH Sturmschwimmer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lt.Horne Napisano 4 Sierpień 2007 Share Napisano 4 Sierpień 2007 Mógł być ciekawy,dla niektórych pouczający temat to pan Akagi zabłaznował a kolega Klaus BOLS przyklepał.Bez komentarza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamilo Napisano 4 Sierpień 2007 Share Napisano 4 Sierpień 2007 Akagi stwierdziłeś że do tego munduru nie ma zastrzeżeń cty Raz jeden , jedyny złamałem się i założyłem na półgodziny niemiecki mundur. Ale tym razem chyba nikt się nie czepnie bo nie ma o co."a jednak ja znalazłem 10 różnic ale to i tak mało :)ZADANIE ZNAJDZ 10 RÓŻNIC Nie mogłem sie powstrzymać!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamilo Napisano 4 Sierpień 2007 Share Napisano 4 Sierpień 2007 a jednak mozna znaleść wszedzie da sie znaleść bo nie ma ani ludzi ani rzeczy idealnych .Wszędzie jest sie do czego przyczepić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akagi Napisano 4 Sierpień 2007 Share Napisano 4 Sierpień 2007 hehehehehe, dobre, dobre... co dalej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.