wu-tang Napisano 4 Grudzień 2003 Autor Share Napisano 4 Grudzień 2003 znalazlem cos takiego czy moze mi ktos pomoc w indetyfikacji ( widzialem podobne niemieckie na jakims zdjeciu ) ale nie jestem pewny co do pochodzenia oraz przeznaczeniaz gory dzieki pozdrawiam wu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wu-tang Napisano 4 Grudzień 2003 Autor Share Napisano 4 Grudzień 2003 znalazlem cos takiego czy moze mi ktos pomoc w indetyfikacji ( widzialem podobne niemieckie na jakims zdjeciu ) ale nie jestem pewny co do pochodzenia oraz przeznaczeniaz gory dzieki pozdrawiam wu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frozzer Napisano 4 Grudzień 2003 Share Napisano 4 Grudzień 2003 sa to slupki od zasiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacoby Napisano 4 Grudzień 2003 Share Napisano 4 Grudzień 2003 Witam.Kiedyś do zasiek,teraz jako rewelacyjne ogrodzeniowe (są u nas odkąd pamiętam).Jakaś większa korozja?Gdzie tam!!Jednak co Niemiec zrobił,przetrwało wieki....W sumie sieczkarnia,śrutownik i maszynka do buraków chodzą na oryginalnychj łożyskach...Chyba założę własne muzeum....Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beyo Napisano 4 Grudzień 2003 Share Napisano 4 Grudzień 2003 Typowy wzór niemiecki produkowany masowo przed II wojną. Występują przeważnie w okolicach bunkrów (przynajmniej w moich rejonach) oraz nieco rzadziej u Jacoby-a na podwórku ;-))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nz Napisano 5 Grudzień 2003 Share Napisano 5 Grudzień 2003 U mnie też w lesie znajduje takie słupki,ale bić nie mogłem zlokalizować.Wykonane są z dobrego materiału tzn. praktycznie nie rdzewieją.Pewnie jakiś stop. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
wu-tang
znalazlem cos takiego czy moze mi ktos pomoc w indetyfikacji ( widzialem podobne niemieckie na jakims zdjeciu ) ale nie jestem pewny co do pochodzenia oraz przeznaczenia
z gory dzieki
pozdrawiam wu
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.