bongo* Napisano 1 Sierpień 2007 Autor Napisano 1 Sierpień 2007 prośba o identyfikacje i ewentualną wartość.krzyż znalazłem zakopany w metalowym pudełeczku po cygarach na terenach ominiętych przez Iw.ś.
bongo* Napisano 1 Sierpień 2007 Autor Napisano 1 Sierpień 2007 prośba o identyfikacje i ewentualną wartość.krzyż znalazłem zakopany w metalowym pudełeczku po cygarach na terenach ominiętych przez Iw.ś.
bongo* Napisano 1 Sierpień 2007 Autor Napisano 1 Sierpień 2007 zaraz dam zdjęcie mam problem z rozdzielczością
janushew Napisano 1 Sierpień 2007 Napisano 1 Sierpień 2007 Piękniutki!!!! Krzyż Żelazny z I Wojny. Ładniutki... tylko zazdrościć. Wygląda że jest na zapinkę, więc klasy I EK, pozdr
bongo* Napisano 1 Sierpień 2007 Autor Napisano 1 Sierpień 2007 bardzo prosze o rozwinięcie skrótu.za co był przyznawany?
MK Napisano 2 Sierpień 2007 Napisano 2 Sierpień 2007 EK czyli Eisernes Kreuz - Żelazny Krzyż. Informacje znajdziesz tu:http://www.dws.xip.pl/medale/niemcy/EK/ek.htmlDaj zdjęcie drugiej strony, jeśli Ci to nie sprawi kłopotów.
Pytanie
bongo*
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.